Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Komentowany tekst

Kluzik-Rostkowska: Koalicja z lewicą możliwa

Odnośnie dyskusji na temat sojuszy

PS. Niezależnie od mojego bezpośredniego stosunku do działaczy pokroju Maciarewicza,ich zadęcia religijnego facet qw tym wywiadzie mówi mówi prawdę.

autor: Wilkinson, data nadania: 2010-06-05 10:04:33, suma postów tego autora: 457

Dzięki za link

ale akurat ja sobie nie wyobrażam współpracy lewicy z takimi osobami jak Macierewicz. Zresztą sam był kiedyś lewakiem obnoszącym się z wizerunkiem Che :) Teraz jednak jest mocno skrajną postacią, i nie chodzi koniecznie o poglądy, a raczej o mocno paranoiczne nastawienie to świata. Pozdrawiam.

autor: Jędrzej_Włodarczyk, data nadania: 2010-06-06 14:01:54, suma postów tego autora: 93

Beznadzieja

Ta pani z PiS ma małe pojęcie o lewicy jeśli za skrajnych lewicowców uważa SLD,bez przesady babka ma solidarystyczne poglądy to typowa chadecja w stylu części CDU/CSU.Babka ma klapki na oczach,precz z kumuną,PRL.No to może jeszcze towarzysz Kaczyński-))))) zostanie guru lewicy Ruchu 10 kwietnia.Bez przesady nie cierpie PO ale to nie powód żeby lansować takie indywidua.

autor: czerwony93, data nadania: 2010-06-08 16:25:13, suma postów tego autora: 2711

Faktem jest jednak

że do odrodzenia się prawdziwego ruchu pracowniczego/lewicowego potrzebne jest zniknięcie SLD ze sceny politycznej.

autor: Wilkinson, data nadania: 2010-06-09 00:29:00, suma postów tego autora: 457

No właśnie

Ma solidarystyczne poglądy na wzór zachodniej chadecji. Dla mnie koalicja - normalna socjaldemokracja/solidarystyczna, chadecja jest to zaakceptowania...

autor: Jędrzej_Włodarczyk, data nadania: 2010-06-09 20:58:00, suma postów tego autora: 93