Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Komentowany tekst

Porażka boli...ale

Kowal zawinił,

cygana powieszą. Wierchuszka $LD utopi Nowicką w rzece niczym Marzannę, bo nolens volens porażka tej partii ma jej twarz. A Miller znów wyjdzie na "wyrocznię", "ostatniego sprawiedliwego" i "autorytet", którego reszta będzie słuchać na nabożną czcią. Tylko jaki pożytek z bycia kapitanem statku, który zatopiony spoczywa na dnie?

autor: fancom, data nadania: 2015-10-27 18:01:55, suma postów tego autora: 1424

Klęska lewicy związana z odpuszczeniem internetu

Pozwalać sobie na zmasowany atak wielu przeciwników, nie mając widocznych za bardzo troli, to główny zarzut w tej kampanii.
Razem miało przekaz pozytywny, stali się popularni. Zwłaszcza występ Zandberga to spowodował (choć dziennikarze mu pomogli w popularności). Trochę tu przypadku, bo gdyby występ Zandberga był wcześniejszy, "antykomunistyczne" czy ksenofobiczne trolle zjadłyby go. Zjedn. Lewica, która miała wyższe słupki była dlatego jednym z głównych atakowanych przez trolling.
Sojusz z ZNP za póxny i nieudany. Jakie nauczyciele z tego związku mają poglądy? Obawiam się, że letnio-liberalne, prounijne itd. i tyle, czyli typowe dla klasy średniej. Czy chociażby jakaś część z nich ma lewicowe poglądy? Dlaczego pozwalacie na prawicową propagandę na korytarzach szkolnych, antyhumanitaryzm, dlaczego - Panie Jacku - do Pana mówię też jako do nauczyciela - dlaczego pozwoliliście na takie wycofanie się w oportunizm i otwarte bramy dla antypostepowej i antylewicowej retoryki ?

autor: tomasz_rysz, data nadania: 2015-10-27 20:33:34, suma postów tego autora: 1706

@fancom

Do trzech razy sztuka. Za trzecim razem znajdą kobietę, która poderwie tłumy wyborców. Będzie teraz rządzić katolicka prawica więc sugeruję żeby poszukać bogobojnej dziewicy, która w dniu kolejnych wyborów okaże się szczęśliwą matką. Miller może robić za Józefa cieślę.

autor: maoam, data nadania: 2015-10-27 21:37:43, suma postów tego autora: 191

Dlaczego ZL....

wyszła z propozycją likwidacji gimnazjów bez konsultacji z ZNP?
Temat dokładnie myślę omówiłem w innych artykułach na mym blogu -> kieruję do tych artykułów.

Oby nie wprowadzono w III RP scenariusza węgierskiego.
Jeśli jednak tak się stanie to jakiś kawałek odpowiedzialności spadnie na ultralewicę, wolnych lewicowych strzelców komentujących tu na lewica.pl oraz partii Razem.
Partii, co nie chciała pójść razem.

Zastanówcie się skąd ta agresja ponad miarę w komentarzach na lewica.pl ze strony niektórych komentujących np. 3H (Hyjdla, Hipsterka, Hejterka) na moje skromne pisanie na lewica.pl.

Jestem nawet pewny, że był on spowodowany tytułem mojego bloga...przypominam ten tytuł:

Homo sovieticus sierota po PRL
Dziennik współczesnego komucha

Pozdrawiam i nie zamierzam stąd zniknąć tak jak by sobie życzyła 3H.

JJC

autor: JJC, data nadania: 2015-10-28 16:15:48, suma postów tego autora: 1582

maoam

Dziewice to tylko Orleanska bo z kamienia albo te w przedszkolu