Niestety, to dobra wiadomość. Trudno się cieszyć z ludzkiej śmierci, ale paranoiczna rzeczywistość i do tego zmusza.
Szkoda chlopakow ginacych za masonska finansiere
Podczas okupacji Polski przez hitlerowców także każdy zabity Niemiec to była dla nas dobra wiadomość (tym bardziej oficer SS). To normalne że śmierć jednego z agresorów jest dobrze odbierana. Z drugiej strony wojny toczą politycy i elita wojskowa a ofiary to w dużej mierze prości żołnierze. Zamiast tych 3000 lepiej jak by zginął ten jeden (każdy wie kto).
Może ktoś zna liczbę zabitych z rąk amerykanów i ich sojuszników mieszczańców Iraku??? Sam jestem ciekaw.
Żołnierze USA(zreszta nie tylko) jadą do Iraku NA OCHOTNIKA. Nie ma przymusu jechania tam. To są dorośli ludzie i sami decydują.
Ale każy wie że często są to prości chłopcy nie znający się na polityce i których łatwo oszukać ws. Iraku, z drugiej jednak strony nie do przeceniena jest kwestia zarobkowa.
Bzdura marines jedzie na rozkaz
Nie wiem jak u amerykanów, ale niedawno widziałem film "9 kompania" jak "ochotnicy" rosyjscy jechali do Afganistanu...
To jedno, a drugie to koszty społeczne. Są ogromne i dziwię się Kaczyńskiemu, że za 5 minut pobytu u Busha naraża nas na takie wysokie koszty i tragedie w rodzinach.
Nie dziw się decyzji Kaczora. Musimy przeciez gdzies potrenować masowe mordy na bezbronnych ludziach.
A wszystko przez to, że mafia Debilisza już musi zrobić III wojenkę światową!
Inaczej przy obecnym poziomie ich złodziejstwa gospodarka światowa najwyraźniej tego nie wytrzyma.
A dolar przez to przestanie być walutą światową.
Tak więc już dziś czekam na następną decyzję o wojnie tym razem np z IRANEM.
Bo to co narobuił Debiliusz wraz z militarnymi koncernami , to dopiero poczatek tego co nas wszystkich już jutro czeka.
Tak wiec myśle, że amerykańczycy ze swym Debiliuszem, juz teraz planują jak nas wszystkich ostatecznie zniewolic i wymordować tych wszystkich niepokornych.