Z jakiej racji podatnicy maja zywić bezdomnych!! inni nie dostali nic trzeba na wszystko zapracować. No ale wy lewacy maie ptasie mozdzki zeby to zrozumiec....
Tak trzymać; jej uczciwa, szczera twarz kojarzy mi sie z prezydentem towarzyszem panem Moralesem; Takich socjalistów nam potrzeba! Niech wygra wybory! Niech żyje komunizm i Wolność! Ay! Carmela!
podała za jaką kwotę mają iść te nacjonalizacje bo może jest to symboliczne euro. i jak ktoś jest biedny i przez dwa lata nie zrobi remontu to dostanie eurówkę później jak straci swoje pierwsze mieszkanie to pójdzie mieszkać to tego drugiego ale już nie swojego później się go sprzeda razem z lokalem a jak właściciel będzie chciał bo wywalić to w tedy wkroczycie ponownie bronić lokatorów.
wy lewacy to macie łeb potraficie przekonać ludzi by sami się kopnęli i jeszcze z tego cieszyli. to jest dopiero zmysł polityczny
Prawica już dawno rozwiązała problem bezdomności. Zamiast odpsrzedwać lokalnym samorządom, lepiej dać im dach nad głową w więzieniach. Kosztuje to co prawda drożej podatników ale o morale chodzi.
i już dawno nie modna.
po za tym nie odpowiada na to co byłem napisałem