To bardzo zacna inicjatywa, szczegolnie ze dzialaczy i dzialaczki MS nic nie kosztuje, a piar mozna sobie robic. Mlodzym Socjalistom radze by zajeli sie raczej akcja ktora sami rozkrecili i jak to w ich przypadku czesto sie zdarza porzucli, bawiac sie nowa rzuconą im piłeczka. Mianowicie chodzi mi o kampanie przeciwko bazom usa, badzcie laskawi pojawiac sie na spotkaniach dot. tej akcji. Pozdrawiam
Konia kują, a żaba nogę podstawia.
Oczywiście, p. Irena Sendler nie odpowiada za jakość wszystkich grup i osób, które ją popierają. Warto też zaznaczyć, że są i takie gremia, które swój szacunek dla ludzi wybitnych (zakładając, iż w ogóle go mają) mogą wyrazić tylko w jeden sposób: trzymając się od nich jak najdalej.
ciekawe czy popieralibyście tą panią gdyby tylko należała w młodości do innej partii, a miała by identyczne osiągnięcia
by the way to macie duży poślizg. kaczyński l zadeklarował poparcie dla tej inicjatywy już we wrześniu
lcza z rasizmem Antysemityzmem ksenofobia ect Pani Irenie sie nalezy
Była by to jedne z najwspanialszych rzeczy. Jednak nawet jeśli nie dojedzie do tego, to rozdmuchanie całej sprawy sprawiło że wielu ludzi poznało postać p. Sendler i to tak naprawdę się liczy, gdyż należy się jej miejsce w gronie polskich autorytetów.
I jeszcze do kolegi który tak pięknie pisze "socjaluchy...etc" cóż, rzec takie dywagacje to są w stylu, co by było gdyby ciocia miała wąsy. Tymbardziej żałosne, że nie wiadomo co chce pokazać: czyjąś hipokryzję, złą wole innych? Nie wiem po co to. Tak bardzo lubisz działać wedle zasady, człowiek, człowiekowi wilkiem (choć może słowo człowiek lepiej zastąpić słowem Polak)?
wypraszam sobie , wcale nie jestem polakiem.
wy nas jeszcze ciekawiej nazywacie
dOINWD to nie zabieraj glosu
PISALEM DO JHWH
jesteś antysemitą ?ty świntuchu
Każdy przyzwoity człowiek powinien poprzeć przyznanie tej zaszczytnej nagrody tak szlachetnej postaci, jaką jest Irena Sendlerowa. Po co na siłę spór, gdy nie ma do niego powodu?
Ale co z Marysińską 22
Nie wiesz co? zrobimy USA -UBIJEMY S SYNA ADOLFA