kiedy małpy nie wierzą wodzowi, którego same wybrały. Rozwiązania kolektywne mają to do siebie.
A jak moga popierac kogos kto nie rozniurznia Hossy od Bezsy
Wszak prezydent jest głęboko wierzący. Przytłaczająca więszkość amerykanów jest wierząca, a że Busz podejmuje ważne decyzje w konsultacja z Bogiem dlatego, idąc metodą dialektyki, amerykanie wierzą Buszowi. Czy można nie wierzyć prezydentowi, który podejmuje deycje po konsultacji z kimś, w kogo wierzy taka przytłaczajaca ilość ludności? Tak działa właśnie ZSRR...znaczy USA
Nic sie nie bojcie. Juz wkrotce UE polaczy sie z Rosja w jedno panstwo. Powstanie Zwiazek Socjalistycznych Republik euroRadzieckich i znow bedzie jak w PRLu i nas takie problemy jak maja amerykanie przestana dotyczyc.
Dla spokoju spolecznego wywiezie sie z Polski na syberie te 2-3% mniejszosci prawicowej i nastanie czas wiecznej szczesliwosci.
Cieszycie sie?
Tak chce się to skomentować. Sam Bush się przecież nie wybrał.
To tak na ironię wymyślony pseudonim? Prawdziwy endodynamik nie trwoni po próżnicy coraz wątlejszych zasobów. A na pewno nie jest anarchistą. Z poważaniem prawie (a może pełny) statyk.
Nie ma to jak majaczenia nawiedzonych prawaków, możecie robić za kabaret i jeszcze wam za to będą płacić. A co do zjednoczenia Rosji z UE to jest to przyszłość tego kontynentu, Rosja zawsze leżała w Europie, kiedyś rosyjska kultura i sztuka w wyznaczały kierunki w Europie i na świecie. Takiego sojuszu najbardziej boją się amerykanie dlatego więc ich GłóWna gadzinówka opanowana przez najsłuszniejszą diasporę świata idzie w pierszej linii antyrosyjskiej nagonki i propagandy.
Prawdziwy wolnościowiec (= anarchista) wie, że wolność dla wszystkich to utopia. Wolność mogą mieć tylko ci, którzy wiedzą co z nią zrobić. Endodynamicy mają wolność dla siebie. Na jakiej podstawie stwierdzasz, że moje zasoby są coraz wątlejsze? Czyżbyś miała wgląd do mojego konta (którego nawet urząd skarbowy nie ma)?
Miałam na myśli twoje zasoby energetyczne, które zgodnie z teorią u endodynamików są coraz wątlejsze. Prawdziwy "Endodynamik ma skłonność do milczenia, stara się wydawać jak najmniej informacji, wiele wie, a nie mówi prawie nic". Tak więc jak na Endodynamika wypowiadasz się aż nadto często. Nie mam ci oczywiście tego za złe, ani też tego nie krytykuję, tyle że nieco powątpiewam w ten endodynamizm i sobie z niego żartuję, czego mam nadzieję nie masz mi za złe.