anarchistyczny. Utrzymywany przez władze burżuazyjnej Kopenhagi.
Śmiechu warte.
Burzuje powinni jeszcze fundować bezpłatne wycieczki do wesołego miasteczka w Tivoli. I noski anarchistycznym dzieciom wycierać, cha, cha, cha!
5 z warmii mówicie zapewne rote ermland ,warminska biblioteka, czy vegan activ nawet nie wiem jak sie teraz nazywają. jak znam życie zapewne blondi znów miał zadrapanie naskórka i będzie biadolił jaka ta policja opresyjna.
ale jeśli był tam mateusz mazur to przekażcie mu pozdrowienia od starego kumpla grungea
różnymi hasłami kojarzy mi się jedynie z siusianiem do piaskownicy nielubianego sąsiada.Kopenhaska rewolta nie będzie miała z tego żadnych korzyści a nasi "alternatywni" jedynie ośmieszają ideę protestu.
Ciebie też zatrzymali?
Rząd sprzedał ale komu? Czemu się o tym nie mówi?
Jedyne co wiadomo to jakiejś organizacji Kościelnej, ale jakiej!
Ja chcę wiedzieć!
Ja chcę wiedzieć!
Ja chcę wiedzieć!
A srodowiska nielegalnie zamieszkujace to centrum byly zapewne lagodne jak baranki? :D I nie stosowaly ZADNEJ przemocy? :D
który browar ma duńskiego właściciela.rozpoczynam prywatny bojkot.może być jakakolwiek inna firma produkująca cokolwiek.
Wydaje mi się, że autorem napisu jest tekściarz zepołu Włochaty pochodzącego ze Szczecina.
Zachęcam lewaków do bojkotu klocków LEGO, towar adekwatny do poziomu bojkotujących, szczególnie w wersji DUPLO, hehe...
nie przesadzaj tam są za duże elementy mogą sobie krzywdę zrobić
na twoim etapie rozwoju dużego wyboru nie masz.