nie ma oficjalnych danych na temat liczby zabitych Irakijczykow. Takie sprostowanie do oswiadczenia, ktore tak czy inaczej mozna o kant potluc.
PPP Jedyna partia ktora ma czyste rece
Ciągnij ten panegiryk dalej. Przecież wszyscy tylko na to czekają :)
Gut - WOLA TWOJA PANIE - C D N
Czy ty czasem pod pozorem niewczesnych pochwał czystości rąk PPP (choć nie wiem, jaki to ma związek z Irakiem) nie sugerujesz czasem czegoś przeciwnego? Bo niby skąd ni z tego, ni z owego prawisz tu o tej czystości rąk PPP? Taka przewrotność tu nie przystoi. Niech moderatorzy portalu mają na ciebie oko! Ładny numer...
Przewodniczącego.
Miejmy nadzieję, że każde "oświadczyny" Bogusława Ziętka zapewnią mu choć jednego wyborcę. Bo - jak dotychczas - B.Ziętek ma niewiele ponad tysiąc wyborców (por. jego wynik z ostatnich wyborów samorządowych).
Krik To nie uniwersytet tub trzeba myslec jezeli masz trudnosci podpowiem Zrob analize partii popierajacych agresje na Irak POLAM i chyba wszystko jasne
Jeśli dobrze rozumiem, chciesz powiedzieć, że partie popierające najazd Iraku dostały za to jakąś kasę, a PPP nie dostał jej, bo nie była w tej dintojrze? Prawdę mówiąc, nie słyszałem, by ktokolwiek ją do tego zacnego grona militarystycznych łajdaków, w rodzaju Iwińskiego, kiedykolwiek zapraszał. No ale może czegoś nie wiem. Pozdro.
oficjalnych (czyli zaniżonych) danych ofiar wojny w Iraku.
Ale nie tak dawno w międzynarodowym piśmie medycznym „Lancet” opublikowano raport wg którego w Iraku zginęło... 650 tys. osób!!! Nawet Ziętek nie podał takiej liczby!!!
dokladnie przeczytal to oswiadczenie i zapowiedzial juz wycofanie wojsk z Iraku.