że kolejne partie dołączają do "frontu odmowy".Ciekawe tylko ile jest w tym rzeczywistych przekonań a ile koniunkturalizmu wynikającego z sondaży.
że UP wydało zadowalające mnie stanowisko, lecz doszedłem do ostatniego zdania: "Zdaniem zarządu partii ewentualna zgoda na budowę tarczy może być wyrażona jedynie pod warunkiem, iż stanowić ona będzie element systemu bezpieczeństwa Unii Europejskiej i NATO"... Czyli UP mówi: "uczestniczmy w wyścigu zbrojeń, zmniejszajmy bezpieczeństwo Polski i traćmy suwerenność pod warunkiem, że uzyskamy punkty w UE". Ręce opadają.
RRRadykal a czego oczekiwales? po UP przecierz to satelita SOJUSZU LEWYCH DUPKOW
Dziś odbyła się konwencja miejska SLD. Zgłosiłem wniosek, by posłowie SLD opowiedzieli się za ogłoszeniem referendum w sprawach: a) instalacji tarczy antyrakietowej, b) liberalizacji Ustawy Antyaborcyjnej - ZERO ODZEWU. Ludzie zabierali głos w wielu sprawach w tych dwych tematach - cisza. Zaczynam się zastanawiać, może to ja potrzebuję porady psychiatry?
Kaktusnadloni - Jezeli jestes w SOJUSZU LEWYCH DUPKOW to nie zwlekaj zrob to mozliwje szybko