Pani prof. Senyszyn miała rację ,że za takiego stwora żadna kobieta nie wyjdzie zamąż.Jest on gotów poświęcić żonę dla zygoty.No i będzie musiał płacić bykowe całe życie ,aż do naturalnej śmierci,to znaczy,gdy go odłączą od respiratora.
Ciekawe czy jak by zgwałcili jego córkę albo żonę też by był taki krewki.
Tak wszyscy z lewa i prawa krzycza o ciazach pochadzacych z gwaltu i mozliwosci lub nie jej usuniecia ale to jest tylko gra obliczona na pozyskanie wyborców. Ciąża pochodząca z gwałtu jest skutkiem. Kazdy gada o skutku a nie o przyczynie. Dlaczego nie karze się gwałcicieli w sposób adekwatny do popełnionej zbrodni tylko daje imm sie przepustki i wypuszcza przed koncem kary. To jest problem, to jest cos co poniza kobiety ale na tym nie da sie zbic kapitału polit. i kazdy ma to niestety gdzieś.
Nie wiedziałem ,że tutaj się cenzuruje.Proszę o wylogowanie mnie z lewicy katolandskiej.
sluchac sie tego nie chce. Edukacji seksualnej w szkolach wprowadzic nie chca. Religia obowiazkowa oczywiscie /ocena bedzie teraz zaliczana do sredniej/. Srodki antykoncepcyjne to wymysl szatana i trojki koscielne tropia w jakim kiosku sie je sprzedaje. Aborcja zabroniona pod kara wiezienia. Dobrze ze kobiety jeszcze moga chodzic ulicami bez zaslaniania twarzy. Panie Strak, a trzeba to wymusic bo taka ladna kobieta prowokuje tylko by ja zgwalcic. No ze nie wspomne o krotkich spodniczkach czy odslonietych ramionach. Trzeba walczyc, trzeba walczyc pod kierunkiem czerwonych beretow. To nie pomylka, CZERWONYCH jak najbardziej.
Nawet kara dożywocia dla gwałciciela nie zmieni położenia jego ofiary. Swobodny dobór partnera (zapach,wygląd) determinuje jakość potomstwa.Jest więc rodzenie potomstwa pochodzącego z gwałtu sprzeczne z "prawem naturalnym"(boskim). Przyroda w podobnych sytuacjach stosuje aborcję. Zmuszona do kopulacji samica niektórych owadów wybiera już dobrowolnie kolejnego partnera, który zaopatrzony w odpowiedni organ kopulacyjny usuwa w czasie stosunku z jej dróg rodnych to co pozostawił tam "gwałciciel".
oto skutki tzw. "kompromisowej" ustawy SLD ,dziś klerykalny faszyzm chce więcej zachęcony słabym popiskiwaniem SLD pozującej na lewice
... bez obawy nikt nie zgwalic zony ani corki Straka. Ten idiota jest starym kawalerem.
Nawet nie wiadomo co wpisac w komentarzu o takim kretynie...
Z chęcia bym Ci odpowiedział ale tego nie zrbie, nie dlatego, że nie zrozumiesz tylko dlatego, że cenzura na lewica.pl nie spi i by i tak niezamiescili mi odp do Ciebie co uczynili w innej wiadomosci:))))Pozdrawiam cenzorów!!!
Cechy charakteru przekazywane są między innymi w genach. Wychowanie tylko je temperuje. Kto zaadaptuje dziecko pochodzące z gwałtu? Czy też może pochodzenie będzie tajemnicą? Ja bym takiego bękarta w życiu nie zaadaptował. Politycznie niepoprawne, ale tak jest. Dziecko ludzi z marginesu też może sprawic niespodziankę. A tutaj mowa o dziecku kompletnego degenerata.
razem z Bratkowską - na świętą Helenę marginesu politycznego!
i np. K.Bratkowska głosza poglądy równie marginalne społecznie i równie fanatyczne.
tu byc przeciw aboecji gdy później rodzą się takie genetyczne mutanty jak strąk lub giertych?
...robią wywiad z myślącym inaczej? Chyba tylko po to by zwiększyć oglądalność.
Co tu komentować - głupota jest głupotą - komentowanie głupoty nic nie zmieni - trzeba cierpliwie przemilczeć popaprańca - komentowanie TEGO daje zadowolenie głupiemu.
Strąk na głowie a groch w głowie.
Oczywiście, że z adopcją takiego dziecka nie będzie problemu. Świadczą o tym te pustki w domach dziecka...
a Alfabet pisze coraz sensowniejsze posty.
Durango (jesli jeszcze tu zajrzysz) odpisalem Ci w koncu w tamtym archiwalnym watku.
ABCD, ad. http://lewica.pl/forum/index.php?fuse=messages.13272a
Poki jeszcze slyszymy w eterze sygnal "Warszawianki" (na moim wygwizdowiu milosnicy zycia nienarodzonego i nienawistnicy muzykow juz dawno narodzonych - skasuja, od przelomu maja i czewca...)
- co ciekawego slyszales lub polecasz (tylko blagam, jesli bedziesz wywijal sie w stylu "z Otter polecam Mozarta z Minkowskim" albo innych "recenzji" na poziomie praktykanta pietra plytowego Empiku to dziekuje, postoje). Wysil sie, chlopie, bo masz chyba na czym bazowac (sadzac po dzisiejszych dyskusjach)!
Acha, OJCIEC, to ty wierzysz tylko w to, co masz zapisane? Bo mnie o mojej narodowości po prostu opowiedzieli moi rodzice. A patriotyczna lewica występuje nie "może kiedyś" ale współcześnie - taki Chavez na przykład, obiło ci się o uszy?
Pytamy nie o to co mam zapisane w rubryce - narodowość tylko o to dlaczego nie posiadasz ani jednego dokumentu,który określa tę narodowość. Będziesz wiedział czy rodzice powiedzieli ci prawdę tylko wtedy kiedy będziesz zdolny zdefiniować precyzyjnie pojęcie: narodowość.Tak precyzyjnie aby mogło to być podstawą dla prawa stanowionego. Spróbuj.