No rzeczywiście jeżeli będziecie omawiać każdy przypadek gdy pracownicy chcą podwyżki gdziekolwiek na świecie to nigdy nie zabraknie wam tutaj tematów. Wynika to oczywiście z waszych błędnych teorii ekonomicznych gdzie jeżeli pracownik nie wywalczy sobie podwyżki przez szamotanie się z pracodawcą to jej nie dostanie. Tyle że nie macie pojęcia tak naprawdę co powoduje że płace są jakie są. Ja np nigdy nie szamotałem się z pracodawcą a zarabiam dużo więcej niż płaca minimalna. Nie jestem członkiem żadnego związku, nie miałem żadnych znajomości, po prostu dostałem tyle pieniędzy ile dostałbym gdziekolwiek indziej. Jak to wytłumaczycie?
Za to ty jako "liber" masz pojęcie o wszystkim. Znasz się na ekonomii, gospodarce i tylko ty jeden jesteś wstanie wytłumaczyć ludziom ich problemy a także przyczyny tych problemów czyli według ciebie po prostu brak świadomości ekonomicznej ludzi jak powinni się przystosować do wolnego rynku a także nieudacznictwo, słowo które w kręgach kapitalistycznych jest używane wobec biednych ludzi, jak wiadomo z niczym sobie nieradzącymi według was. Jesteś przykładem takiego nowobogackiego typa co poza swoim tyłkiem nikogo nie widzi, co najwyżej jak już kogoś zauważy to mu nogę podstawi i go wyśmieje. Cóż nic innego nie wypada ci na koniec odpisać, jak to że stałeś się kolejną ofiarą propagandy kapitalistycznej, pożytecznym idiotą dla systemu kapitalistycznego.