Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Powstał klub dyskusyjny "Przeglądu Socjalistycznego"

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Na zebraniu

"w gronie ponad 60 gości" znaleźli się chyba wszyscy czytelnicy Przeglądu socjalistycznego razem z rodzinami?
PS. Oczywista, autorem newsa reklamującego Przegląd socjalityczny jest jeden z jego autorów. Wszystko, jak widać, utrzymuje się w klamrach obiegu zamkniętego.

autor: ABCD, data nadania: 2007-05-25 17:48:49, suma postów tego autora: 20871

NTP

czego nie mozna powiedziec o dostepnym w kazdym kiosku Ruchu Nowym Tygodniku Popularnym i zamieszczanych na jego lamach felietonach

autor: Kautsky, data nadania: 2007-05-25 21:07:19, suma postów tego autora: 420

Trafnie zwrociłeś

uwagę, Kautsky, na menedżersko-kolprterskie umiejętności swych towarzyszy ze wspaniałej firmy KiP.

autor: ABCD, data nadania: 2007-05-25 21:26:38, suma postów tego autora: 20871

Słucham?

Przepraszam, Koledzy/Koleżanki, ale zupełnie nie rozumiem Waszych komentarzy, zwłaszcza dotyczących KiP i NTP? Może, jeśli Wam czas i jasność umysłu pozwolą, zechcecie dokładniej wypowiedzieć się, o co Wam chodzi bo nie jestem do końca przekonany, czy macie świadomość o czym piszecie. W przypadku ABCD to w zasadzie nic nowego, ale jednak chętnie dowiem się co z NTP jest źle. Z proletariackim pozdrowieniem!

autor: szerszeń, data nadania: 2007-05-25 22:00:50, suma postów tego autora: 1073

ABCD

KiP dto zdaje się również kiedyś twoja firma?
Ja mam dla ciebie mała propozycję - założ jakieś pismo zdobadź, dużą rzeszę czytelników skoro tak się na wszystkim znasz... przecież dla takich geniuszy, którzy potrafią krytylkować i wiedzą wszystko najlepiej to powinien być pikuś...

autor: Kuba P, data nadania: 2007-05-25 22:05:41, suma postów tego autora: 700

Szerszeniu,

voila!
Starałem się lekko i dowcipnie zwrócić uwagę, że PS nie czyta i nie chwali nikt poZa jego autorami, a NTP pada, bo jego wydawca nie umie go kolportować.

autor: ABCD, data nadania: 2007-05-25 22:24:30, suma postów tego autora: 20871

ABCD, być może.

Wierzę Ci na słowo, że to miałeś na myśli. Pozostaje mi jedynie wiara, gdyż jasności wypowiadania swych myśli masz na poziomie ABC.

autor: szerszeń, data nadania: 2007-05-26 13:40:31, suma postów tego autora: 1073

ABCD

ani to dowcipne, ani górnolotne - pytanie pozostaje nadal aktualne - jezeli sie na tym znasz nie krytykuj tylko załóż własne wydawnictwo i odnieś sukces

autor: Kuba P, data nadania: 2007-05-26 20:26:16, suma postów tego autora: 700

Dodaj komentarz