Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Powstał Ruch na Rzecz Demokracji

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Medialnym spekulacjom, nie spekulacją.

Każdy ma prawo do błędu, ale dziennikarze mniejsze ;-)

autor: Katecheta, data nadania: 2007-05-28 21:26:05, suma postów tego autora: 47

no no

na to tylko czekalem. Same autorytety. Europa i tolerancja pelna geba.

autor: wojtas, data nadania: 2007-05-28 21:50:41, suma postów tego autora: 4863

Inicjatywa

martwo urodzona

autor: ABCD, data nadania: 2007-05-28 21:56:15, suma postów tego autora: 20871

Bueee

Jeśli coś popierają takie trupy polityczne jak kwach czy Lechu to myślę że lepszą nazwą byłby Związek Bojowników o Wolność i Demokracje (ZBoWiD)
Żenua...

autor: syndykalista, data nadania: 2007-05-28 23:11:33, suma postów tego autora: 181

....

Powstał Ruch na Rzecz Demokracji Koncesjonowanej, czyli demokracji oligarchii politycznej, finansowej i medialnej.

W państwie Prezia Kwaśniewskiego plebs nie decydował o udziale w wojnie z Irakiem, nie brał też udziału w dyskusji o prywatyzacji, podatku liniowym czy projekcie ustawy o lokaucie.

W przeciwieństwie do autorów ruchu nie uważam, że demokracja jest wtedy, kiedy wszystkie najważniejsze media "mówią jednym głosem" o wojnie z Irakiem, jej przeciwników zaś nazywa się (piórem Marka Edelmana) antysemitami, pozbawiając ich jednocześnie szans na replikę. A tak właśnie ta demokracja Kwaśniewskiego i Michnika wyglądała...

autor: Paweł Kończyk, data nadania: 2007-05-28 23:29:26, suma postów tego autora: 2157

Jan W.

Zwłaszcza Jan W. to autorytet: jako wiceminister spraw wewnętrznych powiązany z jakąś gangsterską "fundacją", jako jako ambasador Polski na Litwie odpowiedzialny za seks-skandale w swojej placówce, ostatnio reprezentant Kulczyka przed sejmową komisją. Heros demokracji!

autor: Angka Leu, data nadania: 2007-05-28 23:58:48, suma postów tego autora: 3102

Kiedy patrzę hen za siebie,

W tamte lata co minęły,
Kiedy myślę, co przegrałem,
Ile diabli wzięli,
Co straciłem z własnej woli,
Ile przeciw sobie,
Co wyliczę, to wyliczę,
Ale zawsze wtedy powiem,
Że najbardziej mi żal...

Kolorowych jarmarków,
Blaszanych zegarków,
Pierzastych kogucików,
Baloników na druciku,
Motyli drewnianych,
Koników bujanych,
Cukrowej waty
I z piernika chaty...

Nie wiem dlaczego przypomniała mi się ta przeurocza piosenka...

Czołowi "intelektualiści" polskiej polityki zwarli szeregi, by w tyralierze dać odpór kaczystom.
Wrzucili do gara przeróżne ochłapy i będą warzyć eintopf dla gawiedzi.
Nieważne co się pierdoli, ważne by mleć ozorem...

Pierzaste koguciki, baloniki na druciku, motyle drewniane, koniki bujane - oto tuzy polskiego jarmarku politycznego. A podobno śmiesznie już było...

autor: Hyjdla, data nadania: 2007-05-29 05:19:06, suma postów tego autora: 5956

Koteria

Wiecie dlaczego świnia kwiczy przed urżnieciem łba?

Bo dobrze wie, że nadszedł czas zapłaty.

I może tym razem na tyle!

TFU!!!

autor: dzeus, data nadania: 2007-05-29 08:58:26, suma postów tego autora: 1046

Powstal Ruch

Powstal Ruch - NIE - WIEL - KI

autor: MM, data nadania: 2007-05-29 13:21:51, suma postów tego autora: 490

Dodaj komentarz