Budzi się rozumna część izraelskiej opinii publicznej.
Jak na tym tle wygladają wezwania lewicowego (?) pisma Rewolucja do zamachów na wszystkich cywilnych obywateli Izraela - niezależnie od ich wieku, płci, wyznania czy poglądów?
A jakiś fragment tekstu z Rewolucji, który potwierdziłby Twój zarzut? Nie uważam z góry, że takowego nie ma.
blok izraelsko-palestyński z 3 numeru Rewolucji.
Albo - jeszcze lepiej - artykuły Grabskiego i Kendziorka z Midrasza (lipiec-sierpień zeszłego roku) lub Dalej, jak również Kendziorka z pierwszego tegorocznego numeru Obywatela, gdzie odpowiednie cytaty są zebrane
Na Indyku jakis pomyleniec w niemoderowanych komentarzach praktycznie w kazdym temacie dotyczacym Izraela i Palestyny pisze o jakims "kupalewskim" i "zachecaniu do wysadzania izraelskich cywilow". Troszke sie odloniles, bezwiednie powtarzasz cudza retoryke czy po prostu az taki przypadek?
"Budzi się rozumna część izraelskiej opinii publicznej.
Jak na tym tle wygladają wezwania lewicowego (?) pisma Rewolucja do zamachów na wszystkich cywilnych obywateli Izraela - niezależnie od ich wieku, płci, wyznania czy poglądów?"
A jak ma sie twoj optymizm do postepujacej zaglady Palestynczykow?
forum na "indyku". Rozumiem natomiast, że poglądy prezentowane w Rewolucji mogą budzić zaniepokojenie, ktore znajduje pewnie rozmaite formy wyrazu. Teksty na ten temat w prasie papierowej były wolne od jakiejkolwiek agresji osobistej.
Zeby nie bylo. ABCD, powiem ci, ze ja tez jestem przeciw wysadzaniu izraelskich cywilow. Zwrocilem uwage bo jako problem podajesz jakies wypowiedzi niszowcow, a ja w prasie glownonurtowej nie raz widzialem sugestie, ze Palestynczykow to i owszem - trzeba wysadzac, glodzic i tepic.