Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Targalski wraca na stanowisko

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Radiowa komisja "etyki"

w osobie Pani Jankowskiej jeszcze nie rozumie, że "odnowa moralna" w radiu i gdzie indziej, przejawia się m.in. w plugawym języku pana nomen omen Targalskiego?
Wytargać takiego za uszy i po "szczenach" gdzieś za winklem, a nie bawić się w "odnowę".
Tfu, jak by dzeus rzekł...

autor: Hyjdla, data nadania: 2007-06-12 08:34:47, suma postów tego autora: 5956

Gdzie jest artykuł Jankowskiej

z d..ą w tytule???!!!
Wyszłam do sklepu, chlapnęłam piwko, włączyłam kompa, patrzę - NI MA!!!
Na lewicy tyż odnowa moralna???

autor: Hyjdla, data nadania: 2007-06-12 09:52:30, suma postów tego autora: 5956

Ot, i klęska

seansu nienawiści, urządzonego przez Gazetę Wyborczą

autor: ABCD, data nadania: 2007-06-12 11:29:55, suma postów tego autora: 20871

....

Gazeta Wyborcza znów chciała wykończyć człowieka niewygodnego dla siebie, przy pomocy kampanii nienawiści. Dokładnie tak, jak wykończyła ministra Łapińskiego, który chciał ukrócić wpływy wielkich koncernów farmaceutycznych. Na szczęście obecnie to jest suwerenny kraj i rządzi w nim demokratycznie wybrany rząd, a nie prasowy koncern Michnika. Agorowym użytecznym idiotom z lewicy natomiast szczerze współczuję naiwności.

autor: Durango 95, data nadania: 2007-06-12 17:17:49, suma postów tego autora: 3848

Zmniejszaja sie

wplywy koncernu to i Michnik coraz bardziej nerwowy, a jego ataki coraz mniej przemyslane. Tak samo z ataku na Krasowskiego niewiele mu przyjdzie, oprocz wzrostu udzialu na rynku przez Dziennik.

autor: wojtas, data nadania: 2007-06-12 22:24:49, suma postów tego autora: 4863

Dodaj komentarz