ostatnio w modzie jest chwytanie społeczeństwa za mordę
Ta sama banda prawicowych błaznów. Bufetowa do bufetu!
hahahahhaha. Zabrakło mi słów, żeby peowców określić. Drugi PiS...
A co, myśleliście, że te partie się czymś różnią? :]
PO czyli Pałkarze Oświeceni,PiS czyli Pała i Samosąd
gratuluję Panu Burmistrzowi, że nie pozwoli na szerzenie lewackiej propagandy w stolicy. To kolejny dowód że PO nie skręca w lewo :)
Radni SdPl i Młoda Socjaldemokracja mogliby się naprawdę zająć bardziej pożyteczną robotą... Podobno w ogóle nie uzgodnili z organizatorami tego pikniku, że tam będą, a przecież chyba nie są anarchistami, żeby mieć wstręt do legalizacji czegokolwiek?
Ale jak się poszarpią z ochroną w sprawie Kopy Cwila, to będą mieli większy rozgłos, niż broniąc lokatorów przed eksmisją...
Po drugie, mnie też w...rza zabudowywanie terenów zielonych. Ale z tą całą Kopą Cwila jest tak, że kościół wcale nie powstanie na górce, czyli w parku, tylko u podnóża, na jakiejś działce tak czy owak z dawien dawna przeznaczonej pod zabudowę. Ja tam już wolę kościół w sąsiedztwie, niż willę barona z SdPl;)
A swoją drogą, że pomiędzy pisem a platformą nie ma różnicy, to od dawna wiadomo.
PO - POROZUMIENIE OSZUSTOW
a zresztą już nic i tak byś nie zrozumiał. Niech zyje PO, niech zyje kapitalizm, konserwatyzm, neoliberalizm, nie skrecamy w lewo, prawa, prawa, prawa, POPOPO. Tak ok jest?
mianowicie czego bym nie zrozumiał ? :) od dziecka jestem bardzo pojętny i gotowy do dyskusji z ludźmi o innych poglądach. Nie szufladkuj i nie kategoryzuj ludzi proszę ;)
Platforma Obywatelska może skręcić w lewo, to partia skrajnie prawicowa i zawsze ma zamiar taką być. Chyba się zgodzimy chociaż w tym.
jeżeli PO jest SKRAJNIE prawicowa, to co powiesz o LPR albo NOP. Moim zdaniem to ONI właśnie są skrajni, nie uważasz ? A jeśli uważasz że jest skrajnie PRAWICOWA, to chyba nie może skręcić już bardziej w PRAWO, bo nie ma gdzie, a nie w lewo ;p
Na Starym Ursynowie (okolice Kopy Cwila) są już - o ile dobrze pamiętam, 3 kościoły! :O