w kraju wzrosna pensje, jak juz beda rzadzic Mlodzi Socjalisci? o 100%? o 1000%?
"Nie dla prywatyzacji" - to oczywiste. No, ale rząd też jest jej przeciwny, do kogo więc skieowany jest ten postulat? Do Pana Bukiela?
KOLEJNY BEZSENSOWNY KOMENTARZ... Do tego newsa naprawdę można sie przyczepić (zero info po za propagandą MS - ale do tego się można przyzywyczaić). JAk chcecie komuś dowalić to z głową, a nie w stylu dwóch zmutowanych teletubisi...
Zamieszczajac tego newsa MS sam sobie zrobił kuku...
jedyną pozytywną wiadomością jest to, że do protestu przyłączyli się ludzie z "Sierpień 80". Ci ludzie wiedzą dobrze co to jest być oszukanym i wykorzystanym.
Natomiast powyższe małostkowe wypowiedzi są tyko gadaniem tych co nie mają nic do powiedzenia.
njus jak njus, co tu sie czepiac???
100 proc. racji. W newsie nazwa Młodych Socjalistów pojawia sie dwa razy, a WZZ Sierpien80 tylko raz. Jest wiec to najlepszy przyklad na to ze news ma niska wartosc dziennikarska. Jesli redakcja dopisze ze dwa razy slowo "PPP" i raz Sierpien80 to Kuba uzna newsa ze neutralnego.
Tak trzymac, kolejny poziom sekciarstwa pobity:)
Młody, ale to Wy płacicie ludziom za siedzenie tam. :-P
A przynajmniej jednemu, z którym rozmawiałam wczoraj. :-D
Bury - Postulat skierowany jest do sejmu Gro szpitali podlega pod samorzad pierwsze co trzeba zrobic to zmienic ustawe o samorzadzie wowczas nie beda wyplywaly pieniadze ze sluzby zdrowia np na swiatynie opacznosci bozej ktorej to proboszczem jest brat marszalka woj mazowieckiego Struzika
to chcialem zauwazyc, ze nie tylko czlonkowie Sierpnia 80 byli w swym zyciu oszukanym i wykorzystanym. Rowniez ja, jako prosty pacjent mam takie wrazenie (choc moze sie myle), no ostatnenie czekalo sie na lekarza ponad 4 godziny, po czym wizyta razem z badaniem trwala jakies 45 sekund, a ow dobroczynca (ktora zapewnie teraz gdzies urzadza glodowke) przypomnial o fakcie, ze prowadzi tez prywatne praktyki.