demonstrantów na rzecz prywatyzacji służby zdrowia i objęcia władzy przez koalicję PO-LiD.
Nie jest to wiele. Tym bardziej, że biurokratyczne aparaty OPZZ i Sierpnia 80 maksymalnie się zmobilizowały.
A czy był i co mówił Grzesiek Ilka?
czy Ty wierzysz w top co piszesz,c zy metoda gebelsoska?
Pielęgniarki nie chcą wacle prywatyzacji. Obejrzy sobie na www.1917.pl co tam sie mówi o prywatyzacji!!!
Sam się chawliłeś na poczatku, że pomagasz pielęgniarkom? To jak opowiadałeś się wtedy za prywtyzacja służby zdrowia?
Ty tak myślisz,czy kazali tak pisać?
Nie mowil bo nie byl
Dobra moja rada...darój sobie "przetłumaczanie" i korygowanie wypocin ABCD, bo naprawde nie ma po co. To są nieraz takie gnioty, że szkoda na to i nerwów i czasu.
twierdził, że był... nie chce mi sie szukć w wtkach, ale jak będzie takak potrzeba znajdę...
To jest facet, który za z góry założoną tezę i gorzej dla rzeczywistości jak nie jest zgodna z tą tezą !
Kubo Znam Grzeska ladnych kilka lat nie byl Ale chba nie o to tu chodzi
Kubo MM pisal/pisala ABCD agentura myslalem ze to jaja wychodzi na to ze prawda
Niezwykłe spotkanie! Nowoczesna, cywilizowana i europejska pani Kazimiera Szczuka. Oraz Bogusław Ziętek. Niszowy watażka, który niedawno przyjmował zastępcę Le Pena, negacjonistę siedzącego za swe poglądy w więzieniu, Bruno Gollnischa. Organizator festynów, na których jawnie wysławia się saturatory i psa Szarika, a mniej jawnie - Kiszczaka i Jaruzelskiego.
Jakim cudem zostało skojarzone to egzotyczne stadło?!
Otóż Szczukę i Ziętka połączył na chwilę wielki strach, że PO-LiD nie obejmie władzy nawet po wyborach parlamentarnych. Dlatego próbują oni zaognić awanturę na tle płacowym.
Wenezuelczycy myślący tak ja Ty, przeklinają na Chaveza, że Metys, bandyta i oszust. I marzą o załatwieniu go przez tamtejszy PO-LiD.
Pielęgniarki może i nie chcą prywatyzacji, ale swoim strajkiem działają na jej rzecz. "Nie wiedzą o tym, ale czynią to" - rzekłby Karol Marks.
jestem za pielęgniarkami.
Dlatego apeluję do Premiera, nawiązując do cytowanego przez niego ostatnio pięknego wiersza Ujejskiego:
Ależ, o Panie, one (tj.pielęgniarki) niewinne,
Choć naszą przyszłość cofają wstecz.
Inni szatani (UPR, SdPl, SLD, demokraci, PPP, Gazeta Wyborcza) byli tam czynni,
O, rękę karaj, nie ślepy miecz!
Ot, co!
Ja Ci komplimęnta gdzieniegdzie prawię, a Ty do mnie z jakimiś "ausdrukami" o Hugo CH.!!! Tutej??? Pod Szczuką K.???
Alboś naprany, alboś zmenczony wendrowaniem po różnych forumach, żeś nie celnął w njusa....
Post do Ciebie powinien, oczywiście, być w traku powyżej.