Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

PBS DGA: Kaczyński najgorszym premierem od 1989 r.

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

I po co te gazetowe kłamstwa!ichnik, kleskie Gieremka, czy Olejniczaka?

A kto to robił te obmiary?
M
Bo wg mnie Kaczyński to jeden, o ile nie naljlepszy przemier w historii Polski.

autor: mruk, data nadania: 2007-07-22 09:21:56, suma postów tego autora: 87

I po co znów te kłamstwa?!!!

A kto to robił te obmiary?
Michnik, Gieremek, czy kolesie Olejniczaka?

Bo wg mnie Kaczyński to jeden, o ile nie najlepszy premier w historii Polski.

Gdyby obmiary zrobiono na wsi i w małych miejscowościach(razem 80% populacji), to właśnie taki padł by wynik.

Z drugiej strony jak czytam tak ordynarną manipulację, to widzę, ze na lewicy pracują jakieś durnie, którzy nawet tak prymitywnej manipulacji nie potrafią inteligentnie dokonać!

Ohyda.!

autor: mruk, data nadania: 2007-07-22 09:26:21, suma postów tego autora: 87

Moje typy

Najgorsi premierzy
1 Balcerowicz*
2 Buzek-Krzaklewski
3 Miller i Bielecki ex equo

*Biorę pod uwagę również tych co w rzeczywistości rządzili, stąd Koński Łeb, który narobił więcej szkód niz wszyscy razem wzięci i Krzak

autor: red spider 666, data nadania: 2007-07-22 12:42:32, suma postów tego autora: 1549

Bo jest zdecydowanie najgorszy.

Gorszy nawet niż Buzek-Krzaklewski i Miller.

autor: Getzz, data nadania: 2007-07-22 13:59:51, suma postów tego autora: 3554

Jeszcze wszystko przed Jarkiem!

Wymienił już buciory na nowszy model, odprasował garnitury i ponoć używa wody kolońskiej. Urośnie mu ze dwa procent...

autor: Hyjdla, data nadania: 2007-07-22 14:46:38, suma postów tego autora: 5956

????? chichot politykierów?

Przy najwyższym wzroście gospodarczym i najniższym bezrobociu od 1995 r.

autor: Bamber Obst, data nadania: 2007-07-22 17:49:50, suma postów tego autora: 36

tylko

dziwnym trafem nadal mniej wiecej tyle samo Polakow co w czasie ostatnich wyborow chce glosowac na PiS.

autor: wojtas, data nadania: 2007-07-22 19:26:44, suma postów tego autora: 4863

Będzie cyrk,

jeśli dojdzie do przedterminowych wyborów i "wykształceni Europejczycy" z "magistrem" Kwaśniewskim na czele je przegrają.

autor: ABCD, data nadania: 2007-07-22 22:49:04, suma postów tego autora: 20871

A co z Suchocką?!

Uważam, że najgorszym premierem była Suchocka.

Po pierwsze przyniesiono ją niczym w starej epoce w teczce(praktycznie nikt jej wcześniej nie znał).

Po drugie sprzedała za grosze to co było w gospodarce najcenniejsze.

I po trzecie, podpisała konkordat, najbardziej kuriozalny pakt o nadrzędnej roli kościoła na Państwem Polskim.

Dla mnie ta osoba powinna stanąć przed Trybunałem, za polityczny bandytyzm.

autor: mruk, data nadania: 2007-07-23 08:49:46, suma postów tego autora: 87

bedzie to kolejny

smutny przyklad, ze Polacy nie dorosli do demokracji, a moherom przydalaby sie eutanazja.

autor: wojtas, data nadania: 2007-07-23 09:32:53, suma postów tego autora: 4863

Jaki Pan taki Kram

ABCD:Chociaż raz przyznaję Ci rację.W Kraju Talibów,tylko ciemnota może wygrać wybory.Wystarczy popatrzeć na podane sondaże widzimy ,kto w nich prowadzi,kto za nimi stoi.Nie prędzej niż za 100 lat,ten kraj stanie się normalnym.Szkoda,że się tego nie doczekam iż miałem rację.

autor: stanislaw1, data nadania: 2007-07-23 09:36:13, suma postów tego autora: 220

Tak, Stanisławie,

Profesor prawa Kaczyński reprezentuje hołotę i ciemnotę, a nieuk Kwaśniewski, ktory nie potrafił skończyć studiów - wykształconych Europejczyków :)))))))

autor: ABCD, data nadania: 2007-07-23 11:02:51, suma postów tego autora: 20871

Olek jest nasz

Potrafi zaśpiewać disco polo, zatańczyć oberka, wypić sztakana na pusty żołąd..hehehe. Kaczory tego nie potrafią, ponieważ mają zdrowe golenia...hehehe

autor: Bamber Obst, data nadania: 2007-07-23 13:46:03, suma postów tego autora: 36

Przywrocmy normalnosc!!

Nie moze byc tak, ze w kraju rzadzanym przez Talibow i moherow nie mozna nawet zrobic pozadnej afery, jak chociazby za czasow SLD-UW w Warszawie!!!
LEWICOWIEC

autor: wojtas, data nadania: 2007-07-23 16:04:04, suma postów tego autora: 4863

Mała poprawka

Racja bez dwóch zdań. My lewica rzeczywiście nie potrafimy myśleć i manipulacja w naszym wydaniu jest przyciężka i mało pomysłowa. Co innego manipulacja stosowana przez obecną władzę. Tam tworzy się rzetelna manipulacją, od której zęby wypadają, roztapia się lód i masło a koty są prowokowane do wrzasku.. Jasne, że Kaczyński jest najlepszym premierem w historii Polski. Począwszy od Ziemowita a skończywszy na Millerze. Dokonania? Ależ proszę. Deubekizacja czy też dezubekizacja… jak zwał tak zwał, ale muszę przyznać, że mieszkańcy Uzbekistanu wpadli w niekontrolowaną histerię i zaczęli budować schrony. Komuniści zaczęli się przewracać w grobach i liczyć sparciałe kości. Blady strach padł nawet na wrony, bo to się źle kojarzy. Całe szczęście, że Pan Premier Jaśnie Wielmożny J.K itd. nie zaczął grzebać w gospodarce. Prawdopodobnie musielibyśmy, wtrajać otręby z postem a tak szczęśliwie dzięki subwencjom, o których bębni cała Europa, wzrost gospodarczy przekłada się na nasze jako takie istnienie. Bez przesady oczywiście. Wyrzucony Lepper wraz z załogą wróci prawdopodobnie do łask, bo nic tak kmiota nie uskrzydla jak korytko na koszt podatników. Co by nie mówić, nasz wielki architekt ma dobre serce, jest miłosierny i poda rękę nawróconemu na łono. Może poda. Ma rację imć Mruk i tu muszę przyznać, że mnie zaskoczył. Niby, dlaczego obmiary miałby robić Geremek, Michnik i kolesie Olejniczaka? Myślę, że wymienianie tych nazwisk, w tym kontekście, jest delikatnie mówiąc nie na miejscu. Chciałbym tylko przypomnieć, że jest to forum portalu lewica a nie forum WP, gdzie każdy nieuk i embrion polityczny może sobie zęby wycierać, o kogo tylko chce. Wypadałoby o tym pamiętać.

Witam cię Hyjdla. Cieszę się niezmiernie, że jesteś. Ckniło mi się a teraz odżyłem widząc Twój nik. Coś mi się wydaje, że znowu mamy na portalu zrzutki. Wiesz o czym mówię.
Pozdrawiam.

autor: buszcz, data nadania: 2007-07-23 17:16:07, suma postów tego autora: 29

Tyż mi się ckniło za Tobą, buszcz...

Już myślałam, że Cię HALNY wywiał abo insze zawirowania tzw. "techniczne" (materialne albo psychologiczne)...

autor: Hyjdla, data nadania: 2007-07-23 18:54:54, suma postów tego autora: 5956

Kaczyński nie jest żadnym profesorem prawa.

Kłamał na tych bilbordach o tym profesorze niczym Kwaśniewski o magistrze, więc nie powtarzaj kłamstw ABCD.
PS. Zapisałeś się już do PiSu?

autor: Getzz, data nadania: 2007-07-24 06:57:04, suma postów tego autora: 3554

Getzz:

lzesz jak najwyrazniej twoj idol Olek "Kup mi zegarek". Wejdz sobie na baze danych osob nauki i znajdz sobie tam Kaczynskiego. Link bezposredni: http://nauka-polska.pl/dhtml/raporty/ludzieNauki?rtype=opis&objectId=30139&lang=pl

Dowiesz sie, ze kabilitacje zrobil w 1990 roku piszac prace o rencie socjalnej. Jest tez profesorem, tyle ze nadzwyczajnym, a nie zwyczajnym - prezydenckim. Ale Ty najwyrazniej nie odrozniasz tych dwoch rzeczy.

autor: wojtas, data nadania: 2007-07-24 15:28:27, suma postów tego autora: 4863

wojtas

Po pierwsze, słówko łżesz jest tak eleganckie jak ten pseudoprofesor Kaczyński, wieć nie zniżaj się do jego poziomu, bo to za bardzo szacowne forum, po drugie Kwaśniewski to żaden mój idol, bo nieznosze tego polityka, po trzecie Kaczyński NIE jest żadnym profesorem, tylko doktorem habilitowanym (rozprawa habilitacyjna o rencie socjalnej) i tylko doktorem habilitowaneym. To, że pełnił funkcje "profesora" Katedry Prawa Pracy UKSW nie czyni go profesorem, bo takich uczelnianych profesorów się nie uznaje. W jednej szkole wyższej facet po licencjacie też pełnił funkce profesora tej szkoły.

autor: Getzz, data nadania: 2007-07-24 16:23:30, suma postów tego autora: 3554

Getz,

to czemu idola twego środowiska PO-LiD, Bartoszewskiego, tytułuje się profesorem, mimo iż nie ma nawet ukończonych studiów?

autor: ABCD, data nadania: 2007-07-24 18:08:06, suma postów tego autora: 20871

Zapewniam Cię

PO czy LiD to absolutnie nie jest moje środowisko, naprawdę, nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy. Podkreślam to jeszcze raz, nieznoszę tych partii.

autor: Getzz, data nadania: 2007-07-24 21:05:57, suma postów tego autora: 3554

A prawicowiec Bartoszewski to żaden idol

Chociaz wolę juz takich prawicowców niż tych z PiS. Ale autorytet to dla mnie żaden. Naprawdę.
PS. Getzz, a nie "Getz"

autor: Getzz, data nadania: 2007-07-24 21:09:29, suma postów tego autora: 3554

Getzz

Na zwyczajach szkol prywatnych to ja sie nie znam, zwlaszcza ze niejedna dziala faktycznie bezprawnie. Faktem jest natomiast, ze normalna uczelnia ma prawo pod pewnymi warunkami nadac doktorowi habilitowanemu tytul profesora uniwersyteckiego i zazwyczaj taka osobe tytuluje sie per prefeosor. Kaczor nigdy nie twierdzil, ze jest profesorem prezydenckim, co wiecej zwyczajowo "prof. dr hab" oznacza wlasnie uczelnianego profesora, podczas gdy prezydencki uzywa juz formuly "prof. zw.". Okreslajac sie jako profesor kaczynski nie klamal bo nim faktycznie jest. Nie porownuj tego do jawnych bredni Kwasniewskiego, ktory nawet pracy magisterskiej nei dal rady napisac.

autor: wojtas, data nadania: 2007-07-24 22:38:58, suma postów tego autora: 4863

Wojtasie,

Przecież Kwaśniewski nie musiał niczego pisać.
Kiszczak w każdej chwili mógł mu zestawić komisję z pracowników naukowych, współpracujących z SB, ktorzy przymknęliby oczy na to, że "praca" Kwaśniewskiego składa się, dajmy na to, z przedruków z Itd.
Kwaśniewskiemu nie chciało się czegoś takiego załatwić, bo gardzi wykształceniem. Może zresztą do dzisiaj myśli, że "magister" to taki kiepski zegarek.

autor: ABCD, data nadania: 2007-07-24 23:50:04, suma postów tego autora: 20871

...

Getzz, ty naprawdę jesteś jakiś dziwny. Można nie cierpieć Kaczyńskiego, ale akurat w Polsce wyznacznikiem jakości naukowca jest habilitacja, powstała na gruncie naukowym i weryfikowana przez specjalistów z danej dziedziny. Natomiast "prezydencki" tytuł profesorski, nadawany wedle uznania stronniczej, mianowanej politycznie komisji doradczej, to kompletny nonsens, będący ingerencją polityki w sferę naukową. Tak naprawdę to jeśli ktoś ma habilitację i tytuł profesorski porządnej uczelni, to świadczy to o nim lepiej niż profesura z politycznego nadania.

autor: Durango 95, data nadania: 2007-07-25 00:59:21, suma postów tego autora: 3848

Nie jestem dziwny, tylko słabo się znam

na tych uczelnianych tytułach (magistrem jestem dopiero od miesiąca, ale nie takim jak Kwaśniewski:)). No cóż może macie rację, mnie po prostu wydawało się, że taki "prawdziwy" profesor to profesor zwyczajny, ale może się myliłem.
A Kaczyńskiego to rzeczywiście nie lubię.

autor: Getzz, data nadania: 2007-07-25 09:58:21, suma postów tego autora: 3554

Najciekawsze jest

to ze znam mase , z pozoru wyksztalconych osob, swiecie przekonanych, ze kwasniewski jest lepiej wyksztalcony od Kaczora :-)))

autor: wojtas, data nadania: 2007-07-25 23:27:19, suma postów tego autora: 4863

No pogratulujcie

mi tego dopiero co zdobytego magistra:)

autor: Getzz, data nadania: 2007-07-26 00:16:22, suma postów tego autora: 3554

...

Powiem więcej. Kaczyński jest najgorszym premierem od 1918 roku.

autor: Lutmann, data nadania: 2007-07-28 08:29:30, suma postów tego autora: 128

PBS

Profesorow to juz bylo balcerowicz belka hausner gieremek wiatr i starczy Wszystkim im opowiem bajke o zmiji SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS-......LAĆ Sory jezeli o jakimś G zapomnialem

autor: arz, data nadania: 2007-07-28 12:43:41, suma postów tego autora: 230

Dodaj komentarz