nie kandyduje?
a jak tam bym chcial zeby kandydowala.watpie by sie dostala, ale jezeli tak, to byloby ciekawie.choc co prawda to nie szyszkowska.
Wpisujmy się na onecie i innych portalach pod rozmowami o polityce, że głosujemy na PPP, podawajmy elementy programu. SKoro UPR mógł tak zaistnieć, my też możemy. Radio i TV organicznie ignoruje mniejsze komitety i niestety przedrzeć się przez kordon cenzury można tylko tak.
cenzura na onet.pl i tak tego nie puści. Zobaczysz.
PS. Właśnie wróciłem z meczu, Widzew wreszcie wygrał!
Cenzura w onecie...dobry temat
Najbardziej są promowani prawicowcy z "dużym" intelektem dla których Kwas (pijus, aparatczyk, zdrajca na lewicy, idei socjalizmu i komunizmu) to "komunista", to w czym my żyjemy teraz to "socjalizm" a UE to "komunizm".
Ciekawe wpisy ze strony różnej maści prawic to takie gdzie namawiają do wieszania lewaków i komunistów.
Niestety ciężko jest na takie "argumenty" odpowiadać.
Ceznura (antylewicowa) czuwa.
Swego czasu sama administracja "profesjonalnych dziennikarzy onetu uznała Chaveza za "dyktatora".
Onet to wylęgarnia prawicowych matołków.
Nie chcę już pisać o nich grzecznie bo to zbyt duża doza łaski.
W ostatnim czasie kilka razy udało mi się coś tam opublikować ale te komentarze pojawiały się po no długim czasie wyczekiwania.
Czy to aby właściwe miejsce do krytykowania cenzury na internetowych forach dyskusyjnych?
Zawsze można pisać o Anicie Błochowiak, ideowej "lewicowej" damie porównującej socjalny PRL z "kaczorami" czy o pani Szymanek Deresz grającej sobie w tenisa z "elitą" bo przecież ona z ze zwykłą "hołotą" (tak jak kaczor) nie ma nic wspólnego.
myślę, że bochaterską (!) walkę o aborcję na życzenie, jaką prowadzą pracowniczki najemne liberalnych koncernów medialnych, pp. Szczuka i Dunin, też można bez większych problemów wychwalać na komercyjnych forach internetowych.
zachodnim, i była takową w Polsce przez kilkadziesiąt lat, więc mieszanie do tego Dunin czy innych zawodowych feministek wydaje mi się lekką przesadą.
niz na Centrum Informacji Anarchistycznej to chyba nie ma nigdzie.