Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Zieloni 2004 startują do Senatu

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

A Pani Szczuka

nie kandyduje?

autor: ABCD, data nadania: 2007-09-22 08:33:44, suma postów tego autora: 20871

szczuka

a jak tam bym chcial zeby kandydowala.watpie by sie dostala, ale jezeli tak, to byloby ciekawie.choc co prawda to nie szyszkowska.

autor: moskwa, data nadania: 2007-09-22 13:56:25, suma postów tego autora: 605

Mam apel do sympatyków PPP

Wpisujmy się na onecie i innych portalach pod rozmowami o polityce, że głosujemy na PPP, podawajmy elementy programu. SKoro UPR mógł tak zaistnieć, my też możemy. Radio i TV organicznie ignoruje mniejsze komitety i niestety przedrzeć się przez kordon cenzury można tylko tak.

autor: Thor, data nadania: 2007-09-22 15:56:39, suma postów tego autora: 990

Thor

cenzura na onet.pl i tak tego nie puści. Zobaczysz.
PS. Właśnie wróciłem z meczu, Widzew wreszcie wygrał!

autor: Getzz, data nadania: 2007-09-22 20:28:02, suma postów tego autora: 3554

heh...racja Getzz

Cenzura w onecie...dobry temat
Najbardziej są promowani prawicowcy z "dużym" intelektem dla których Kwas (pijus, aparatczyk, zdrajca na lewicy, idei socjalizmu i komunizmu) to "komunista", to w czym my żyjemy teraz to "socjalizm" a UE to "komunizm".
Ciekawe wpisy ze strony różnej maści prawic to takie gdzie namawiają do wieszania lewaków i komunistów.
Niestety ciężko jest na takie "argumenty" odpowiadać.
Ceznura (antylewicowa) czuwa.
Swego czasu sama administracja "profesjonalnych dziennikarzy onetu uznała Chaveza za "dyktatora".
Onet to wylęgarnia prawicowych matołków.
Nie chcę już pisać o nich grzecznie bo to zbyt duża doza łaski.
W ostatnim czasie kilka razy udało mi się coś tam opublikować ale te komentarze pojawiały się po no długim czasie wyczekiwania.

autor: towPaweł, data nadania: 2007-09-22 21:15:03, suma postów tego autora: 155

Getzzu i towarzyszu Pawle,

Czy to aby właściwe miejsce do krytykowania cenzury na internetowych forach dyskusyjnych?

autor: ABCD, data nadania: 2007-09-22 21:35:29, suma postów tego autora: 20871

Alfabecie...tia

Zawsze można pisać o Anicie Błochowiak, ideowej "lewicowej" damie porównującej socjalny PRL z "kaczorami" czy o pani Szymanek Deresz grającej sobie w tenisa z "elitą" bo przecież ona z ze zwykłą "hołotą" (tak jak kaczor) nie ma nic wspólnego.

autor: towPaweł, data nadania: 2007-09-22 21:45:01, suma postów tego autora: 155

Towarzyszu Pawle,

myślę, że bochaterską (!) walkę o aborcję na życzenie, jaką prowadzą pracowniczki najemne liberalnych koncernów medialnych, pp. Szczuka i Dunin, też można bez większych problemów wychwalać na komercyjnych forach internetowych.

autor: ABCD, data nadania: 2007-09-22 22:21:44, suma postów tego autora: 20871

Akurat aborcja na życzenie jest standardem w świecie

zachodnim, i była takową w Polsce przez kilkadziesiąt lat, więc mieszanie do tego Dunin czy innych zawodowych feministek wydaje mi się lekką przesadą.

autor: west, data nadania: 2007-09-22 22:33:42, suma postów tego autora: 6717

wiekszej cenzury

niz na Centrum Informacji Anarchistycznej to chyba nie ma nigdzie.

autor: moskwa, data nadania: 2007-09-23 00:07:20, suma postów tego autora: 605

Dodaj komentarz