Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Trybunał w Strasburgu: Ostateczna decyzja ws. Parady Równości

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Bo urzędnicy Kaczyńskiego głupio się do tego zabrali

Tego typu "demonstracje" powinny być likwidowane na podstawie przepisów o obrazie moralności publicznej.

autor: west, data nadania: 2007-10-09 23:21:23, suma postów tego autora: 6717

Oj, brzydko West, brzydko...

Brzydko reprezentujesz klientelę wyborczą LiD-u, jako - w razie potrzeby - doradców PiS-u do spraw likwidacji zgromadzeń. Co w tobie przeważa: ciągoty do pałowania, czy politycznego wykręcania rąk?

autor: krik, data nadania: 2007-10-10 09:50:58, suma postów tego autora: 1649

Mój stosunek do homoseksualistów na paradzie

jest dokładnie taki sam jak do ekshibicjonisty w działaniu czy do gościa sikającego na ulicę. Pewnych rzeczy po prostu się nie robi publicznie. Tyle.
Co mam wspólnego z LiD-em - Bóg raczy wiedzieć. Chyba ci się wszystko z jednym kojarzy, jak w starym dowcipie.

autor: west, data nadania: 2007-10-10 10:18:16, suma postów tego autora: 6717

Co to jest

"moralność publiczna"??? Myślałem, że moralność jest dość osobistą sprawą, a nie należy do sfery publicznej. Może wyodrębnijmy jeszcze moralność narodową i klasową.

autor: Getzz, data nadania: 2007-10-10 12:36:12, suma postów tego autora: 3554

Do Szafy!

Oczywiscie, publicznie propaguje sie tylko heteroseksualizm a geje DO PIWNICY!!!

Bogu dzieki jestesmy w Unii Europejskiej, ktora w przypadkach tego typu moze nas uchronic przed Kaczynskimi i West-ami.

autor: Ziggy, data nadania: 2007-10-10 12:39:20, suma postów tego autora: 31

Zapewne pasowalby tu art. 140 kodeksu wykroczeń

Ziggy - nie zapominaj, że to co w jednym kraju jest normalne w innym wywołuje zgorszenie i odwrotnie. Co ma do tego UE?

autor: west, data nadania: 2007-10-10 12:48:26, suma postów tego autora: 6717

popełniono przestępstwo

Jeżeli Trybunał uznał, że zakaz był przejawem dyskryminacji bowiem nie jest zgodny z art. 11, 13 i 14 podpisanej przez Polskę Europejskiej Konwencji Praw Człowieka to należy zawiadomić prokuraturę o popełnieniu przestępstwa - tj. dyskryminacji przez Kaczyńskiego.

autor: Alicja, data nadania: 2007-10-10 13:48:20, suma postów tego autora: 12

Preferencje seksualne są sprawą prywatną

i takie powinny pozostać. Wywlekanie tego na ulice jest wymuszaniem akceptacji dla czegoś, co nie każdy chce i może akceptować, i ma do tego prawo.Wyuzdane zachowanie wielu osobników w czasie takich pochodów jest dla mnie odrażające.Tak jak ja mogę chodzić innymi ulicami,żeby tego nie oglądać, tak samo homoseksualiści mogą pielęgnować swoje upodobania w czterech ścianach.Nie interesuje mnie,kto jest gejem, kto lesbijką, tak jak nie obchodzi mnie kto jest muzułmaninem, kto żydem a kto katolikiem.Interesuje mnie natomiast, JAKIM CZłOWIEKIEM kto jest.

autor: nana, data nadania: 2007-10-10 14:13:56, suma postów tego autora: 4653

Zgorszony

Mnie bardzo gorszy widok odslonietych cial kobiecych. Jest to kuszenie szatana, ktory chce doprowadzic do deprawacji naszego spoleczenstwa! W zwiazku z tym uwazam ze nalezy wprowadzic nakaz noszenia burek.

autor: Ziggy, data nadania: 2007-10-10 13:14:19, suma postów tego autora: 31

Dodaj komentarz