jest "złocista" i "efektowna"? Przecież to tani "zapychacz żołądka".
Metafory miejscowych Europejczyków mimowolnie ich demaskują.
Cytat z Dunin i z innych względów został dobrze dobrany. Dzięki niemu, "lewicowych" obrońców demokracji przed PiS-owskich autorytaryzmem i faszyzmem będzie można przygważdżać, wskazując że nie zgadzają się z Dunin. A w ich pluralistycznym i wolnościowym środowisku na takie wybryki nie ma miejsca.
Chodziło o "Frytkę" czyli Agnieszkę Frykowską! Wnuczkę znanego birbanta, zamordowanego w willi Polańskiego przez bandę Mansona. Siadaj, pała!
Na nieszczęście dla lewicy, są tacy, którym wydaje się, że Kinga Dunin to lewica ;-)
Coraz bardziej zaczynam się zgadzać z abcd.Chyba ide po nastepne piwsko...
A są tacy, ktorym tak się nie wydaje?
Ten kaczy faszyzm w twoim poście, to żart, czy chęć dorżnięcia watah?
iż to gorzka kpina.
...są jednak tacy, którzy uważają, że nie każda feministka myśli jak Kinga Dunin, i nie każda "Dunin" jest od razu lewicą...ja, jako duchem swym człek staroświecki uważam, że jeśli już jakaś pisarka była lewicowcem, to nazywała się Maria Dąbrowska ;-)
Mogę teraz spać spokojnie. Jestem trochę wnerwiony, gdyż wchodząc na tą stronę, widzę nieprzyjazne mi oblicza dwóch marszałków.
Albo Stanisława Przybyszewska.
Najbardziej konserwatywny skład Prezydcium Sejmu. Niesiołowski! Ludzie, czy SLD zwariowało? Nawet Kalisz bronił chama (i tak łagodne określenie z arsenału tego "gołąbka" - jak nazwał go poseł Zdrojewski). A jednak szkoda mi Romaszewskiego. Kiedy bili robotników (Radom 76) wtedy to był jeden z tych ludzi gdzie można było szukać pomocy. No i pani Zosia oczywiście. I pani Gaja Kuroniowa... Teraz jest zły, konfliktowy i w ogóle. A ja wiem, że gdyby była powtórka i trzeba by było ratować ludzi przed przemocą - tacy ludzie jak Romaszewscy pomogliby. Bo istotą takich ludzi jest człowieczeństwo, nie ideologia... Wygrywają jednak Niesiołowscy, których językiem i sensem jest nienawiść. Boli.
obrzydliwego lizusostwa SLD-owców wobec PO.
Czy ktoś widział pro-Platformerskie wystąpienie Senyszyn?
Horror!
Zapomnieliście o Helenie Boguszewskiej.
Romaszewski już dawno stał się zwolennikiem silnego, policyjnego państwa. To on osobiście wymyślił, aby Urząd Skarbowy zbierał informacje o przekonaniach politycznych obywateli. Służy do tego PIT, w który trzeba wpisać nazwę organizacji pożytku politycznego, na którą podatnik przekazuje 1% podatku. Właśnie PiS to wprawadził na deklaracjach za 2007 rok. Teraz Urząd Skarbowy będzie donosił na policję polityczną, kto wpłacił na Kampanię Przeciwko Homofobii a kto na Fundację im. Jana Pawła II.
Razem z Romaszewskim takimi zwolennikami są Bugaj i Okraska. Portal Obywatel powinien zmienić nazwę na Państwo.
gżącą się w dżakuzi z jakimś fiutem, którym zapycha sobie no... tę... fisię!!! Ty masz Sumień rację! Dla widzów PełO zrobi wiele, nawet striptiz, mimo że płaskie jak decha i ciuliki ma jak liliputy...
Częściej natomiast jest PełO sztmfowanymi kartoflami, czyli takim rozciapanym dżistem, co niektórzy nazywają purre, żeby eleganciej brzmiało...