Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Białystok: Radny - kibol (akt.)

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

:-))

JARUZELSKI OFFICIAL HOOLIGANS!!

autor: tyvodar legocki, data nadania: 2007-11-11 11:47:15, suma postów tego autora: 849

LiD

poszedł w lud

autor: ABCD, data nadania: 2007-11-11 12:38:05, suma postów tego autora: 20871

Jakoś nie mogę chłopa potępić

Tak sobie myślę: może usilnie stara się odkupić historyczną winę człowieka noszącego to samo nazwisko, co jego drugie?
Godzina 13:00, starsi będą wiedzieli, o co chodzi ;)

autor: ak, data nadania: 2007-11-11 13:47:28, suma postów tego autora: 85

Ultrasi...z "L"iD-u

rządzą a reszta niech wypie....!;)

autor: CHErwony, data nadania: 2007-11-11 14:30:02, suma postów tego autora: 1000

Kiedy się przerżnie wybory do sejmu, niejednemu Bilowi odbija.

Poza tym dokąd miał pójść jak nie na mecz? Do kina? Bądźmyż wyrozumiali...
Coś słaby łeb ma ten LiDowski wielbiciel piłki kopanej. Z takimi procentami to ja dopiero zaczynam prawdziwą degustację, a nie do drzwi się dobieram. Młódź dzisiaj słabowita i cherlawa. Na pestycydach, a nie na gnoju chowana...

autor: Hyjdla, data nadania: 2007-11-11 14:56:30, suma postów tego autora: 5956

hyjdla

przestań, dopiero zjadłem obiad...:)

autor: rote_fahne, data nadania: 2007-11-11 16:53:42, suma postów tego autora: 1805

Nonsens

Radny, o którym mowa jest aktywnym kibicem tego klubu od zawsze i nieraz wspierał Jagę jak też cały białostocki sport. Z tego co ja słyszałem to drzwi wyważyła policja a on był najbliżej i dlatego go wyciągnęli. Rzeczywistość rozmija się drastycznie z przekazem medialnym. Policja była agresywna i strzelała do ludzi jak do kaczek, wśród kibiców były osoby małoletnie, całe rodziny i zwyczajni, porządni ludzie.

Cała pseudo-afera to nic innego jak humbug medialny i lincz na klubie, kibicach i Białymstoku.

autor: Crusty, data nadania: 2007-11-11 17:35:31, suma postów tego autora: 159

....

ja mam polewke z tych kibicó co ryja nadstawiają za interesy strzałkowskiego HAHAHAHAHA

a Bil-Jaruzelski to drobny cwaniaczek..to fakt oczywisty tak jak jego ziomek mirosłąw hanusz...w to że jest zdolny do burd ...NIE CHCE MI SIE ZWYCZAJNIE WIERZYĆ...
ale w wiele rzeczy nie chciało mi sie wierzyć a potem sie różnie okazywało

crusty jaki lincz na klubie?????? 75 mlionów z miejskiej kasy na budowe stadionu?

autor: Ramones, data nadania: 2007-11-11 17:57:51, suma postów tego autora: 595

@Ramones

Szczerze wątpię, żeby tych 1300 kibiców jechało na wyjazd, żeby w jakikolwiek sposób wesprzeć interesy prezesa Strzałkowskiego. Myślę, że kibicowanie polega na czym innym.

Jeżeli chodzi o radnego B.-J. i jego zdolność to burd to w latach 80-ych był konkretnym chuliganem i w wielu "akcjach" brał udział :) Od dłuższego czasu jest jednak spokojny i jego udział w zajściu to bujda na resorach. To gliny wyważyły drzwi i wyciągnęły go bo stał najbliżej. Tak przynajmniej słyszałem od osób, które z nim jechały.

Co do linczu na klubie to miałem na myśli tendencyjne doniesienia prasowe i stanowisko policji. 75 milionów z miejskiej kasy na budowę stadionu nie ma z tym nic wspólnego.

autor: Crusty, data nadania: 2007-11-11 19:48:58, suma postów tego autora: 159

Samorządowiec

Zapewne wybrany głosami kiboli.

autor: Bury, data nadania: 2007-11-11 20:51:04, suma postów tego autora: 5751

....

Bil-Jaruzelski nie jest rodzina generała. Działalnośc polityczna zaczynał jeszcze w podziemnej PPS po jej reaktywacji, pózniej był w Unii Pracy. Jest kibice Jagielloni-kibicem a nie bandziorem z szalikiem.
Do wybicia szyby w pociagu doszło po tym jak policja wpusciła gaz do wagonu.

autor: red25, data nadania: 2007-11-11 20:52:37, suma postów tego autora: 322

...

szczerze powiedziawszy to pierwszy raz słyszę te legendy o "konkretnym chuliganie" ..do tej pory twierdził iż w 80tych był punkiem choć nikt z punk załogi z tamtego okresu go nie pamiętał
mi sie koleś zawsze wydawał symbolem partnerstwa biznesowo-politycznego tak jak jego kumpel hanusz

autor: Ramones, data nadania: 2007-11-11 21:14:59, suma postów tego autora: 595

Bil

To znany kibic Jagi. Wbrew nazwisku :-) wywodzi sie z PPS RD.

autor: Kautsky, data nadania: 2007-11-11 23:06:24, suma postów tego autora: 420

to jak z tym udziałem w zadymie?

bo niezależnie od tego co myślę o kibolach i LiDzie to bazowanie lewicowego portalu na informacjach policyjnych świadczy o - powiedzmy - braku dociekliwości.

autor: tyvodar legocki, data nadania: 2007-11-12 10:25:13, suma postów tego autora: 849

he...

Psy mają szczeście że to Polska a nie Italia...

autor: AntykapitalistA, data nadania: 2007-11-12 16:48:49, suma postów tego autora: 306

Dodaj komentarz