JARUZELSKI OFFICIAL HOOLIGANS!!
poszedł w lud
Tak sobie myślę: może usilnie stara się odkupić historyczną winę człowieka noszącego to samo nazwisko, co jego drugie?
Godzina 13:00, starsi będą wiedzieli, o co chodzi ;)
rządzą a reszta niech wypie....!;)
Poza tym dokąd miał pójść jak nie na mecz? Do kina? Bądźmyż wyrozumiali...
Coś słaby łeb ma ten LiDowski wielbiciel piłki kopanej. Z takimi procentami to ja dopiero zaczynam prawdziwą degustację, a nie do drzwi się dobieram. Młódź dzisiaj słabowita i cherlawa. Na pestycydach, a nie na gnoju chowana...
przestań, dopiero zjadłem obiad...:)
Radny, o którym mowa jest aktywnym kibicem tego klubu od zawsze i nieraz wspierał Jagę jak też cały białostocki sport. Z tego co ja słyszałem to drzwi wyważyła policja a on był najbliżej i dlatego go wyciągnęli. Rzeczywistość rozmija się drastycznie z przekazem medialnym. Policja była agresywna i strzelała do ludzi jak do kaczek, wśród kibiców były osoby małoletnie, całe rodziny i zwyczajni, porządni ludzie.
Cała pseudo-afera to nic innego jak humbug medialny i lincz na klubie, kibicach i Białymstoku.
ja mam polewke z tych kibicó co ryja nadstawiają za interesy strzałkowskiego HAHAHAHAHA
a Bil-Jaruzelski to drobny cwaniaczek..to fakt oczywisty tak jak jego ziomek mirosłąw hanusz...w to że jest zdolny do burd ...NIE CHCE MI SIE ZWYCZAJNIE WIERZYĆ...
ale w wiele rzeczy nie chciało mi sie wierzyć a potem sie różnie okazywało
crusty jaki lincz na klubie?????? 75 mlionów z miejskiej kasy na budowe stadionu?
Szczerze wątpię, żeby tych 1300 kibiców jechało na wyjazd, żeby w jakikolwiek sposób wesprzeć interesy prezesa Strzałkowskiego. Myślę, że kibicowanie polega na czym innym.
Jeżeli chodzi o radnego B.-J. i jego zdolność to burd to w latach 80-ych był konkretnym chuliganem i w wielu "akcjach" brał udział :) Od dłuższego czasu jest jednak spokojny i jego udział w zajściu to bujda na resorach. To gliny wyważyły drzwi i wyciągnęły go bo stał najbliżej. Tak przynajmniej słyszałem od osób, które z nim jechały.
Co do linczu na klubie to miałem na myśli tendencyjne doniesienia prasowe i stanowisko policji. 75 milionów z miejskiej kasy na budowę stadionu nie ma z tym nic wspólnego.
Zapewne wybrany głosami kiboli.
Bil-Jaruzelski nie jest rodzina generała. Działalnośc polityczna zaczynał jeszcze w podziemnej PPS po jej reaktywacji, pózniej był w Unii Pracy. Jest kibice Jagielloni-kibicem a nie bandziorem z szalikiem.
Do wybicia szyby w pociagu doszło po tym jak policja wpusciła gaz do wagonu.
szczerze powiedziawszy to pierwszy raz słyszę te legendy o "konkretnym chuliganie" ..do tej pory twierdził iż w 80tych był punkiem choć nikt z punk załogi z tamtego okresu go nie pamiętał
mi sie koleś zawsze wydawał symbolem partnerstwa biznesowo-politycznego tak jak jego kumpel hanusz
To znany kibic Jagi. Wbrew nazwisku :-) wywodzi sie z PPS RD.
bo niezależnie od tego co myślę o kibolach i LiDzie to bazowanie lewicowego portalu na informacjach policyjnych świadczy o - powiedzmy - braku dociekliwości.
Psy mają szczeście że to Polska a nie Italia...