Pewnie będzie można krytykować każdego oprócz Tuska.
w sam raz miejsce na demo Sierpnia 80, KPiORP i PPP.
na miarę Karola Marksa i Włodzimierza Lenina, można w to wątpić ale można być i przy nadziei że jednak takie się ujawnią.
ABCD...
Jak zawsze, nie uraczyłeś reszcie forumowiczów okazać swojego nieprzychylnego stosunku do PPP.
Cenna "merytoryczna" uwaga.
Pewnie będzie można krytykowac każdego, ale nie neoliberałów,
prywatyzację i ,,deregulację''.
No i oczywiście nie będzie można przeklinac , więc nie będzie można używac wyklętego w Polsce słowa kapitalizm.
Bo my nie mamy kapitalizmu, tylko wolny rynek, gdzie wszyscy mają równe szanse. Na wolnym rynku nie ma żadnych klas czy elit panujących...
można też pic napoje alkoholowe, może i u nas tak zrobią, ze wyłączą Hyde Park spod zakazu picia alkoholu w miejscach publicznych?:)
nie, to raczej miejsce w sam raz dla licznych sympatykow Obywatela. Bugaj juz podobno pisze przemowienia...
powiedziec co sie np. mysli o propagandzie homoseksualnej?
Czy tez bedzie to wolnosc slowa tylko dla kawiorowej lewicy i liberałów???
o homoseksualizmie jest u nas dozwolone. oczywiscie pod warunkiem, ze jestes przeciwko tej "dewiacji". a z tego co widze, to tak jest, wiec mozesz juz pisac swoja mowe.
nie czytujesz Gazety Wybornej?
ale i tak "wyborna" tonie wsrod NASZYCH DZIENNIKOW, DZIENNIKOW POLSKICH, i in.
CHErwony oszalales? Chcesz zeby zaczely grasowac w kraju brygady uzbrojonych kryminalistow zabierajacych kazdemu chocby kromke chleba?
Ja wojtas?
Ja nie oszalałem, coś ci się pomyliło.