Wbrew pozorom to dobry pomysł. Skoro SLD jest już partią liberalną (prawicową) to logicznie rzecz biorąc przesunięcie jej w centrum będzie zwrotem w lewo:-)
Żałosne...
...może kruchta kościelna wam wystarczy? SLD za Millera bardziej kleru jak ludzi słuchał więc to miejsce odpowiednie dla nich.
Ja czekam na partię lewicową, nie proklerykalną i proamerykańską NA NORMALNĄ LEWICĘ.
maraton uśmiechu
A niech sobie założą obóz zwolenników przesunięcia do środka. Taki mały OBÓZ KON-CENTRACYJNY.
bez PD moglibyśmy nie dać rady obronić demokracji przed nacjonalizmem, autorytaryzmem i faszyzmem.
bardzo się cieszymy, że wam się udało!
Napieralski, czas nadszedł, robić czystkę i odciąć bankrutów od żłoba. Już nie mogę patrzeć na te mordy. Każdy błąd jaki był możliwy SLD i jej odpady zdołały popełnić.
Głosów i tak więcej dzięki nim nie ma, bo koncepcja "historycznego porozumienia" nie chwyciła. Widać jak słońce na niebie, że PD swoim skromnym udziałem chce dyktować poczynania SdPL, UP i SLD.
Nie można się na to godzić, bo od początku to przez nich LiD nie jest wiarygodny...
jest już na lewicy?
Liberałowie i Demokraci - nie ustańcie w marszu!!!
Przed wami cel - samo centrum wszechswiata !!!
Kopernik umarł.