Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Niemcy: Bestialski atak neonazistów w Saksonii

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

..

"znakomity news" taki..taki w pełni profesjonalny:)
.. nie wiadomo kim była ofiara...napadnięto ją za kolor skóry czy za to że może była w konkurencyjnej do sturm 34 bandzie nazistów?
a moze zdradzała szefa skinów z jakimś innym skinem?
...bo nie wiem czy mam sie oburzać czy moze cieszyć.....

autor: Ramones, data nadania: 2007-11-26 19:39:37, suma postów tego autora: 595

The Ramones

Ta mała dziewczynka którą tzw. prawdziwi biali napastowali była hersztem konkurencyjnej bandy;)

autor: CHErwony, data nadania: 2007-11-26 20:33:46, suma postów tego autora: 1000

Gdyby

podobną zbrodnię popełnił afroamerykański didżej, przeczytalibyśmy, że nie jest on żadnym przestępcą, tylko ofiarą systemu panowania.

autor: ABCD, data nadania: 2007-11-26 20:46:44, suma postów tego autora: 20871

DDR

Tak czy owak, tzn. bez względu na pobudki, "dzięki" takim wyczynom była DI-DI-A to wciąż unentdecktes Land. Przed mudialem 2006 oficjalnie niemal odradzano obcokrajowcom podróże po tej w sumie bardzo ciekawej krainie.

autor: Bury, data nadania: 2007-11-26 21:16:20, suma postów tego autora: 5751

Nie przesadzaj Bury

ja bujam się od czasu do czasu po Landschaftach w DDR i jakoś nikt mnie jeszcze nie napadł, a nawet nie widziałem kogoś, kto mógłby to zrobić (gdybym był np. śniadym brunetem). Pusto i cicho jak makiem zasiał. A młodych ludzi widuję, dresiarze, a nawet samotne dziewczyny mnie wożą samochodami, jak np. teraz w listopadzie o zmroku jedna (!). W Polsce ciężko by było kobiecie nawet ziomka w lipcu w południe do samochodu zabrać.

autor: sal paradise, data nadania: 2007-11-26 22:01:24, suma postów tego autora: 1199

abcd

..aprops czarnoskórego dj z wro, jak się okazuje jest dokładnie tak jak mówisz : koleś w tym roku był dwa razy bardzo mocno pobity na tle rasistowskim, a razy był przez to hospitalizowany. rozumiem, że rasizm nie ma nic wspólnego z systemem i jest wymysłem "new left" i gejów.

autor: rote_fahne, data nadania: 2007-11-26 22:42:28, suma postów tego autora: 1805

salu,

a mój kumpel był w Iraku po kwietniu 2003 i nie widział, że Amerykanie tam kogoś torturowali albo zastrzelili.
Wiem, że ta analogia jest mocno wyostrzona, ale za to - mam nadzieję - trafnie pokazuje absurd argumentacji na zasadzie: byłem i nie widziałem.

autor: ABCD, data nadania: 2007-11-27 10:50:56, suma postów tego autora: 20871

@ ramones i abcd

Wasze posty sa obrzydliwe.
Mamy do czynienia z tragedia mlodej dziewczyny a wy albo staracie sie glupkowato zartowac ( ABCD ), albo w sposob oblesny usprawiedliwiac ( ramones )

Szczegolnie ten quasifaszysta ramones. Polsuchaj chlopie, nawet jesli ta dziewczyna ( podobno to byla dziewczynka ) robilaby to co napisales to i tak niczego nie usprawiedliwia. Widze, ze dla takich typow jak ty, dopuszczalna jest przemoc na kobiecie w niektorych sytuacjach. Po stokroc wole SLD niz takie lajzy jak ty, ramones. Jestes malym czlowieczkiem.

autor: Bogusław_Siemiątkowski, data nadania: 2007-11-27 22:23:50, suma postów tego autora: 700

:)

naucz się czytać ze zrozumieniem.....
kpiłem z "profesjonalizmu" newsa...w którym nic konkretnego nie było

autor: Ramones, data nadania: 2007-11-28 08:14:56, suma postów tego autora: 595

Ramones, news może

nieprofesjonalny, ale czy układającemu te newsy ktoś płaci? Ja widziałem na stronie Dziennika (wielka gazeta!), takie koszały, że az znajomym wysyłałem w charakterze dowcipu. Najlepsze były przewidywania III wojny światowej. Pamietam, aż sie obsmarkałem ze śmiechu. Mówie wam. Chcecie się pośmaić z Jackasów, to odwiedzajcie Dziennik.

autor: Panek, data nadania: 2007-11-30 02:01:01, suma postów tego autora: 896

Dodaj komentarz