Brawo rząd Francji! A Chavez po raz kolejny się nie popisał - zamiast przyjąć parmalemntarzystkę, po prostu się wypiął. Twarz wenezuelskiego dyktatora przypomina już facjatę Breżniewa, zmiany w konstytucji przygotowane pod kątem dożywotniego sprawowania władzy, opozycja pałowana i wyzywana od amerykańskich pachołków. Wiele wskazuje na to, iż Hugo Ch. spocznie w mauzoleum, podobnie jak paru innych lewicowych dyktatorów.
Wiadomo kto wspiera reżim oligarchów ultraskie narco-szwadrony śmierci,armia,feudałowie-obszarnicy,finansjera,fabrykanci,agenci imperializmu,wierchuszka KK
My, prawdziwi Polacy z Pokolenia świętego Ojca Świętego Jana Pawła Dabliu kochamy prawdziwych katolików i patriotów takich jak: Hitler, Pinochet, Mussollini, Franco i Tiso.
My prawdziwi Polacy i patrioci popieramy tarczę, wojnę w Iraku i kochamy prawdziwego katolika Busha, który daje stanowczy odpór ewolucjonistom i popiera karę śmierci.
Kochamy Kaczyńskich, Tusków, Dornów, Niesiołowskich..... wszystkich którzy bronią życia poczętego i w ogóle....
I postawimy nie 2 tysiące, nie 5 tysięcy..... ale postawimy 100 tysięcy pomników świętego Ojca Świętego za pieniadze podatnika.... w marmurze!
Alleluja!
Alleluja i do przodu!
Niech będzie pochwalony święty Ojciec Święty i Maryja zawsze dziewica i niech będzie pochwalony Pinochet, Franco i Hitler.
za samozwańczego dyktatora:
film dokumentalny (brytyjski) do ściągnięcia emulem:
"Revolution will not be televized"
ed2k://|file|Documentary%20-%20Hugo%20Chavez%20Venezuela%20-%20The%20Revolution%20Will%20Not%20Be%20Televised.mpg|757187208|481734035ADC08A17CD4D495100715BA|/
ty tak a propos czego? Kolumbii, Francji czy Wenezueli?
A ja tak ogólnie.... korzystając z uprzejmości redaktorów portalu www.lewica.pl - który jest moim ulubionym portalem i który wszędzie zachwalam i reklamuję i od niego dzień zaczynam :) - to wyraziłam swoje zdanie jako prawdziwa Polka i katolka no i alleluja i do przodu... i niech żyje święty Ojciec Święty w świętym Kościele Świętym.... i w ogóle święty.
Bo mnie k***** już szlag trafia! W tym, sklerykalizowanym do imętu, do ciężkiego popieprzenia watykańskim kraiku, lennie, gdzie sutanna ponad prawem stoi a krzyż wisi w każdym kiblu!
Coś w tym jest co piszecie.
Ja jeszcze rozumiem że ktoś może wierzyć w jakiegoś boga. Prawdą jest jednak że w naszym kraju ta wiara w boga stała się fundamentem zastraszenia, społeczeństwa w dobie kapitalistycznej rzeczywistości.
no właśnie widzę, że z twoimi nerwami kiepsko. No bo jeśli ty tak wyjeżdżasz ze swoimi obsesjami niezależnie od tematu... Nie próbowałaś szukać pomocy u jakiegoś fachowca?
co Ty tam pleciesz. abangel ma 100% racji piszac o tak znanych i wybitnych katolikach jak Hitler i Bush :-))))))))
Chcę tylko zaznaczyć, że pisząc "zaczynam dzień od portalu lewica" nie kłamałam, a dowodem na to jest ten list.... jest 6.45 rano a ja już na lewicy!
Widzicie? Nie łżę.... a co do meritum dyskusji, to Pani Anno, nie mam zadnych obsesji.... zwyczajnie: kocham takich polityków, porządnych, odważnych jak towarzysz Morales, towarzysz komendant Fidel, towarzysz komendant Castro - a bushami, tuskami i innymi kaczkami się brzydzę.
(pisownia małą literą - celowa)
(CHErowny, dzieki za wsparcie! całuski!)
to - że tak dobrze piszę o portalu www.lewica.pl
to nie jest żadna wazelina ani włażenie w dupę moderce....
ja cenię ten portal, cenię ludzi którzy to robią
tak samo cenię RACJĘ i Mlodych Socjalistów i oczywiście PPS, która jest moją ulubioną partią
piszę to szczerze, bez włażenia w 4 litery
"trzeba amnestii? pisać amnestię!
ażeby była ona czytelna!
i wypisana prosto a celnie!
NIECH JĄ WARSZAWSCY BOJOWCY SPISZĄ
A ICH BROWNINGI PISZĄ CZYTELNIE!"
(hymn bojowców PPS - Warszawa, 1906 r. autor anonimowy - z więzienia)
i tu się z Panią zgodzą. Też wysoce cenię towarzysza Chaveza, głęboko wierzącego katolika, który nawet przemówienie na forum ONZ zakończył: „Niech was Bóg błogosławi” :).
Z Hitlerem przesadziłeś. Ale zastanawiające jak to niektorzy prawicowcy konsekwentnie nazywają Hitlera lewicowcem, a jednocześnie ostentacyjnie chwalą Franco. Dziwnie pracują ich umysły.