To i tak niezłe poparcie, zważywszy nagonkę walterowo-szechterowych szczekaczek. Premier Donio, za 3 lata będzie mógł marzyć o tym, by załapać się do drugiej tury. Chyba, że PO zagra va bankque i wystawi Marię.
nagonka w publicznej telewizji i w publicznym radiu była szczególnie intensywna w ciągu ostatnich dwóch lat. tak samo jak nagodnka na jego brata i cały tamten rząd. największa chyba w "Wiadomościach", u Pośpieszalskiego no i w radiowej Jedynce oczywiście.
mam wrażenie, że zażywa on heroinę.
A poza tym wesołych świąt, niezależnie czy je obchodzicie czy nie i dożycia lepszych czasów (tak jak mówił Thor, pozwoliłem sobie zacytować, mam nadzieję, że nie masz mi za złe).
heroina, o ile wiem ze źródeł goszystowskich, jest przednim środkiem rewolucyjnego wyzwalania się od burżuazyjnego systemu panowania?
No nie wiem, myslałem, że LSD bardziej. Ale słabo się znam.
Rysiek stwierdziłby że, "17,5 tys. tabletek SLD" Wesołych towarzysze
Panu Kaczyńskiemu już dziękujemy. Donald Tusk na prezydenta, Leszek Balcerowicz na premiera! Koniec z faszyzmem IV RP!
BłęKITNY WARSZAWIAK
że większość z tych 57% nie ma pojęcia o obowiązkach prezydenta.
Tusk vs Kaczyński. Angina vs grypa. No i co teraz? Gdzie te cuda? Ceny europejskie, zarobki....??? No własnie jakie? Zmienił sie tylko styl i nastawienie mediów, a Polacy i tak sa dymani, byli i bedą niestety.
media kłamią.
Tylko co bedzie jak naród się o tym dowie i zmieni swoje preferencje?
Poczekajmy do przednówka, gdy liberałowie pokażą że nic nie umieją dla ludzi zrobić.
A wtedy?
O zgrozo!
Kaczki powrócą zupełnie jak te na wiosnę.
I wtedy dopiero będą prawdziwe jaja