Jestem z Wami
(to jest do komentarza zdzi)
strajkujących. Trzymajcie się.
emocjonalny
tym razem niewiele da.
Nie te czasy, nie te realia.
Lada dzień kiedy uporamy się z Pieronkiem, przyjdziemy wam z pomocą.
dopisuję się do poparcia
zastanawiam się jak nisko jeszcze upadniesz w swojej nienawiści? Każdego oplujesz zmieszasz z błotem i każdą inicjatywę, aby dowalić w Sierpień 80.
są przeciwne strajkowi. Mimo całego mojego dystansu do "S" jakoś bardziej ufam ich ocenie sytuacji, niż temu co mówi Ziętek.
Jaka nienawiść?
Chłodnbo i trzeźwo oceniam, że przy żądaniach tak wysokich podwyżek trudno oczekiwać solidarności z zewnątrz. Może od początkujących nauczycieli, którzy zarabiają mało co więcej niż te podwyżki?
Podaj numer konta. Możemy przesłać pieniądze. Zamiast konkretnego wsparcia prowadzisz utarczki z towarzyszami.
Osoby gotowe wspomóc finansowo rodziny strajkujących górników proszone są o dokonanie wpłat w Orzesko-Knurowskim Banku Spółdzielczym oddział Ornontowice na konto
23 8454 1053 2001 0041 5426 0001
z dopiskiem: "Fundusz pomocy dla rodzin strajkujących górników Budryka".
Z tego, co wiadomo, strajkującym najbardziej potrzeba kocy, ponieważ na dole jest bardzo zimno.
gdzie jak na dłoni widać iż walka górników z Budryka nabiera coraz bardziej klasowego i emancypacyjnego względem zarządu charakteru należy zdecydowanie poprzeć ten strajk.
organizatorzy strajku nie wiedzieli, że w styczniu bywa zimno?
komentarze na lewica.pl pod pseudonimem senior.
Pytam tylko tak z tradycji.
Bo nie wierze , że stać ich na takie zachowanie.
Gdyż upodobnili by sie wtedy oni zanadto do Leppera, albo jakiego tam Giertycha, lub nie daj panie boze Kaczora.
problpem z tObą polega na tym, że ty funkcjonujesz tylko na forach i komentujesz, a inną pracą sie nie bardzo umiesz ajac. Głupoty wypisywać umie każdy...
z ostatnim zdaniem Twego komentarza całkowicie się zgadzam.
to teraz porównaj liczbę swoich postów z pozostałymi forumowiczami
nie mam takiego stażu dziennikarskiego, jak Ty, ale jakoś tak się złożyło, że szybko piszę. Bozia dała. Pretensje kieruj pod jej adresem.
facet nie chodzi po szybkośc pisania... tylko, że ustawiłeś sie jako komenator wszystkiego i wszystkich.. tyle, że nie masz ządnych podstaw ku temu nic sam nie zortganizowałe (no poza nie udaną kampanią samoobrony w Warszawie) jesteś jednostką dorzucaną przez kolejne środowiska, a internet to jedyne miejsce gdzie funkcjonujesz
komentować ma prawo każdy. Nawet - że Ciebie zacytuję - "jednostka dorzucana".
Tym bardziej, że krytycznie komentuję na ogół takie kampanie wyborcze (jak niedawny start PPP do parlamentu), strajki, demonstracje, których trudno nie uznać za ewidentnie nieudane.
dla ciebie wszystko, co organizuje Sierpień 80 jest nieudane... Pisz sobie dalej po internecie, bo ciebie tylko na tyle stać
pal sześć mnie.
Istnieją jednak kryteria obiektywne. Na przykład, start do parlamentu uważa się za udany, jeśli przyniesie on przekroczenie progu wyborczego.
Czy PPP przekroczyła próg wyborczy?