Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

MS i SMS w serwisie "Nasza-Klasa"

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Dzieci neostrady

Próbują, naruszając zasady portalu, zaistnieć w przestrzeni wirtualnej, ale nie uświadczysz ich tam, gdzie zbierają się setki tysięcy młodych ludzi o otwartych głowach i sercach. Czyli na Przystanku Woodstock.

autor: ak, data nadania: 2008-01-22 14:58:37, suma postów tego autora: 85

skasujcie to

kogo to obhodzi ze kktos tam zalozyl sobie konto na naszej klasie, co to nna nius? skasujcie to.

autor: dzugaszwili, data nadania: 2008-01-22 16:37:30, suma postów tego autora: 31

Nie chcę narzekać

Ale trochę to postmodernistyczne i mało lewicowe traktować organizację jakby była osobą....

autor: Tomek Sosnowski, data nadania: 2008-01-22 16:48:17, suma postów tego autora: 568

Fascynująca informacja,

zwłaszcza na portalu, który mieni się lewicą a potrafi przeoczyć w skali miesiąca z 3/4 robotniczych protestów i strajków mających miejsce w kraju (pomijając te, które urządzi niszowy Sierpień 80). Znamienna ewolucja od lewicy kawiorowej i obyczajowej do lewicy wirtualnej.

autor: Durango 95, data nadania: 2008-01-22 16:54:08, suma postów tego autora: 3848

no tak...

może na generacji gadu gadu ktoś w końcu partie założy ? albo lepiej, na telegazecie ?

autor: wentylson, data nadania: 2008-01-22 17:03:42, suma postów tego autora: 38

niepoważne

I tyczy się to słowo zarówno faktu, że lewica.pl o tym całego newsa zamieściła, jak i samej treści. Po pierwsze - czemu takie działanie MS ma niby służyć? Pozyskiwaniu nowych zwolenników? Na to jest 10 lepszych sposobów, nawet w polskiej rzeczywistości. A czemu ma służyć zamieszczenie tego na lewicy.pl? Tu moje pomysły się kończą.

autor: worek, data nadania: 2008-01-22 17:08:13, suma postów tego autora: 123

Heh...

Niby wszystko fajnie, ale taki portal to niezgłębione składowisko danych osobowych, które może być wykorzystywane w rozmaitych celach (i pisze to niegdysiejszy ekshibicjonista :P)... Cóż, żyjemy w świecie, w którym za niedługo wszyscy będą wiedzieć wszystko o wszystkich (a zwłaszcza system)...

autor: Odyseusz, data nadania: 2008-01-22 17:09:11, suma postów tego autora: 1684

Durango

3-4? skąd ta powściągliwość? zdarza się, że na redagowanych przeze mnie stronach pojawiają się trzy DZIENNIE, z których żaden nie jest tu nigdy odnotowywany.

Na możliwy zarzut, że nikt mi nie broni wrzucać takich informacji także tutaj, z góry odpowiadam: nie chciałbym, żeby musiały konkurować o uwagę czytelnika np. z gorącym niusem o naszej-klasie czy Jacku Żakowskim.

autor: m_sobczyk, data nadania: 2008-01-22 17:50:17, suma postów tego autora: 51

Zaiste, pasjonujące

Proszę jeszcze o informacje, ile MS i SMS mają znajomych!

autor: Zoran, data nadania: 2008-01-22 18:31:23, suma postów tego autora: 49

hehe,

w newsie jest ta informacja. :)

autor: Alfonso, data nadania: 2008-01-22 20:22:47, suma postów tego autora: 86

Faktycznie pasjonujące

A swoje grono mają? Lewica.pl ma ;-)

autor: Ruskie, data nadania: 2008-01-22 20:50:08, suma postów tego autora: 76

a nieprawda...

"[...] Młodzi Socjaliści i Stowarzyszenie Młoda Socjaldemokracja to jedyne młodzieżowe organizacje polityczne posiadające swoje profile w serwisie "Nasza-Klasa". "

Otóż jeszcze Federacja Mlodych Socjaldemokratów w Bialymstoku również posiada tam swój profil.
...nie ma się w związku z czym chwalić :P

autor: kobylynsky, data nadania: 2008-01-22 21:11:33, suma postów tego autora: 106

.

o FMS Bialystok lewica.pl tez napisze ? :P

autor: kobylynsky, data nadania: 2008-01-22 21:31:34, suma postów tego autora: 106

Durango i m_sobczyk,

A ja się z wami nie zgadzam. Autoprezentacja w naszej klasie jest cennym narzędziem podważania hegemonii prawicy i przywracania równowagi dyskursywnej.
Pamiętajmy, że walki ekonomicznej nie wolno oddzielać od ideologicznej.

autor: ABCD, data nadania: 2008-01-22 21:22:12, suma postów tego autora: 20871

ABCD,

w sumie masz rację. Dzięki temu posunięciu, młoda dziarska lewica dokonała wyprzedzającego uderzenia w potencjalną hegemonię na Naszej Klasie faszyzujących pisemek pokroju Frondy czy Nowego Państwa. No pasaran! Hasta la victoria siempre!

autor: Durango 95, data nadania: 2008-01-22 22:13:01, suma postów tego autora: 3848

akcje promocyjną

też trzeba umieć robić sensownie. Czy taka promocja jest sensowna? Wątpię.

autor: Cisza_, data nadania: 2008-01-23 01:21:04, suma postów tego autora: 2083

obywatelski dobrowolny redwatch

Myślę że najbardziej zadowoleni będą twórcy witryny B&H.
A potem lament w TV że ktoś po mordzie dostał...

autor: syndykalista, data nadania: 2008-01-23 01:33:53, suma postów tego autora: 181

mam nadzieję

że młodzi lewicowcy nie zniechęcą się złośliwostkami ze strony starych, aperspektywicznych dziadów i udowodnią im, że są zdolni do bardziej radykalnych cyberakcji, np. o określonej godzinie wszyscy ustawią sobie identyczne, propracownicze opisy na Gadu-Gadu

autor: m_sobczyk, data nadania: 2008-01-23 02:14:48, suma postów tego autora: 51

co do skutecznej promocji w Internecie

to polecam tekst pt. "Ejércitio Zapatista de Liberación Nacional – wirtualna partyzantka" (można go znaleźć... w Internecie, rzecz jasna)

autor: m_sobczyk, data nadania: 2008-01-23 02:22:03, suma postów tego autora: 51

Dlaczego

Organizacja Mlodzi Socjalisci ma tak obrzydliwie szowinistyczna nazwe? Czy w imie rownowagi genderowej nie powinno byc Mlode Socjalistki i Socjalisci?

autor: wojtas, data nadania: 2008-01-23 08:08:35, suma postów tego autora: 4863

A co ABCD

wolno oddzielać te walki? Według mnie nie wolno, z Ciebie taki lewicowiec jak z Reagana, zapisz się w końcu do jakiegoś PiSu czy UPRu czy PO, zamiast spędzać tu tyle czasu i prezentować prostacką nienawiśc do każdej lewicy. I do tej, którą nazywasz "obyczajową" (haha) i do tej ekonomicznej też. Odpowiedź mi w końcu, po co ktoś ultraprawicowy tyle czasu tu siedzi? Masz coś z tego? Nie chciałem Cię już więcej atakować, ale tak przesadzasz, że sie niedobrze robi.

autor: Getzz, data nadania: 2008-01-23 15:55:15, suma postów tego autora: 3554

Miałem już w ogóle tu nie komentować,

bo jakbym chciał poczytać takie komentarze to wszedłbym sobie na frondę, prawy.pl, poczytał Najwyzszy Czas i Nowe Państwo. Trzeba się nie zgadzać i dyskutować, ale z prawicowym betonem jaki tu piszę (te dresy, kwaki, również ABCD) nie da się dyskutować.
A co do walki ekonomicznej i ideologicznej, sam już nie wiem co jest gorsze: kapitaliści wyzyskiwacze, czy antyaborcyjni fanatycy.

autor: Getzz, data nadania: 2008-01-23 16:05:01, suma postów tego autora: 3554

wojtas

hahaha - dobrze powiedziane:DDDDDD
powinni (i powinny) zmienić nazwę:) absurdy genderowości przecież zobowiązują:P

a co do woodstocku - to już 2 razy było tam duże stoisko Stowarzyszenie "Lepszy świat" - rozdawaliśmy gazety, ulotki, zbieraliśmy ludzi na późniejsze akcje. Fakt, że ciężko zdefiniować "lewicowość" - określamy się jako alterglobalisci, ale zerknijcie na woodstockowe stoiska zanim zaczniecie krytykować cały ruch:) nota bene, bylismy też w Jarocinie i na Slot Art Festiwalu:)
pozdr all:)

autor: MJ, data nadania: 2008-01-23 16:22:44, suma postów tego autora: 1280

Po co

pisac takie newsy?

autor: ve-lo, data nadania: 2008-01-23 18:06:30, suma postów tego autora: 63

Proponuję żeby Młodzi Socjaliści

zalożyli też profilę swojej organizacji na profilach randkowych:)

autor: Tomek Sosnowski, data nadania: 2008-01-23 18:59:58, suma postów tego autora: 568

Dodaj komentarz