Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Nowe władze warszawskiego FMS

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

A o co chodziło

z tymi ziemniakami, jeśli można zapytać? :)
Pozdrawiam

autor: Saahib, data nadania: 2008-01-28 09:57:33, suma postów tego autora: 83

Kiedyś też byłem sekretarzem...

I to wojewódzkim, a nie powiatowym. My też obradowalim, pochylilim się nad problemem młodzieży, podjęlim kilka arcy-ważnych uchwał, po czym zadowoleni z siebie poszlim na piwo....

autor: Paweł Kończyk, data nadania: 2008-01-29 14:05:44, suma postów tego autora: 2157

Gdzie prawda

Ziemniaki to był symbol zastosawany przez jednego z działaczy FMS. Stwierdził on wysypując kartofle przed nową niechcianą przewodniczącą , że są one bardziej lewicowe od niej , ale generalnie to jej one chyba nie pomogą.
Ogólnie mówiąc to o tzw przewodniczącej niewiele osób cokolwiek słyszało w FMSie

autor: Unimor, data nadania: 2008-01-29 18:26:48, suma postów tego autora: 11

Unimor,

tyle to ja wiem, tylko w głowę zachodzę, dlaczego akurat ziemniaki? to jakiś symbol w FMSie?

No i skąd ten człowiek je miał? profilaktycznie kupił przed zjazdem dwa kilo, na wypadek gdyby został wybrany ktoś mało ideowy?

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

autor: Saahib, data nadania: 2008-01-29 19:41:50, suma postów tego autora: 83

...

A kim był jegomość, który wysypał kartofelki?

autor: Crusty, data nadania: 2008-01-30 18:17:49, suma postów tego autora: 159

afera ziemniaczana

kolega od wysypywania określił kartofle w rozmowie na zjezdzie jako coś beznadziejnego.
Ponadto kto jest z Warszawy to wie ,że wybór był przesądzony więc łatwo było zrobić takie przedstawienie dla znudzonej fmesowskiej publiczności po obiecankach przewodniczącej...

autor: Unimor, data nadania: 2008-01-30 19:35:14, suma postów tego autora: 11

Dodaj komentarz