Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Słupsk: Zatrzymania po demonstracji (akt.)

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Zróbcie zdjęcia z mieszkania

domniemuję, że zdemolowanego przez Policję. A na przyszłość, to trzeba w takich miejscach zgromadzenia ustawiać kamerki internetowe z zapisem na dysk komputera (monitor wygaszony). Wtedy nie będzie problemów z zdjęciami z akcji.

W każdym razie, zdięcia + krótki opis i od razu wsadzać to na youtube w 3 wersjach językowych. Niech zobaczą, jak Polska jest "demokratyczna"

autor: Thor, data nadania: 2008-03-30 09:53:20, suma postów tego autora: 990

zatrzymani

moze poproszą o modlitwe to moze i Wyborcza im pomoże a tak na poważnie to u nas jest podobnie jak na Białorusi niestety tyle że tam robi sie to legalnie a u nas zaczyna...

autor: liber, data nadania: 2008-03-30 10:31:04, suma postów tego autora: 114

???

Przecież to takie antydemokratyczne.
Nieprawdaż POpaprańcy?!!!

I dlatego ja znów mam pytanko.

Dlaczego to lewusowi wodzusie Olewniczak i Napierdalalski nie wyją o tych ludziach w mediach?

No dlaczego siedzą tak cichutko.
Co?

autor: dzeus, data nadania: 2008-03-30 11:54:49, suma postów tego autora: 1046

dzeus, nie wyją, bo to jest eleganka "lewica", to nie wyje...

Poza tym z tą tarczą różnie może być. Jak zainstalują, będą się musieli tłumaczyć. Po co im to? Na razie obserwują. Jak będzie trzeba, staną po "właściwej" stronie...

autor: Hyjdla, data nadania: 2008-03-30 13:01:06, suma postów tego autora: 5956

to

jakas sciema. Przeciez nie rzadzi juz Giertych z Kaczynskimi. Policja jest kulturalna i proeuropejska.

autor: wojtas, data nadania: 2008-03-30 13:07:31, suma postów tego autora: 4863

POlicja jest zawsze PO słusznej stronie.

Tak było, jest i POzostanie. POza tym kroją się POnoć POdwyżki. To się POlicjanty starają. Nawet PO okruchy warto się POchylić i walnąć mocniej jakiegoś "Idealistę...

autor: Hyjdla, data nadania: 2008-03-30 13:16:18, suma postów tego autora: 5956

Co na to Tusk, Schetyna....

i inni POpaprańcy? Ano nic. Polsza to nie Białoruś, więc można przemilczeć represje wobec opozycji. Tym bardziej, że "Donald marzi, żeby było milo". POmoże w tym Michtrix, który też jest za tarczą.

autor: Paweł Kończyk, data nadania: 2008-03-30 13:31:44, suma postów tego autora: 2157

@ Thor & ABCD

Thor, tak zupełnie na marginesie: dlaczego słowo "policja" piszesz wielką literą? Przecież nie jest to nazwa własna (jak np. Słupsk). Jest to wyraz całkowicie pospolity. Skąd więc wielka litera? Chyba względy szacunkowe w tym przypadku nie wchodzą w grę. Owszem w dzisiejszych czasach pisze w ten sposób większość, ale chyba zasada większości nie obowiązuje (jeszcze) w ortografii. A może - w ramach rozmaitych aplikowanych nam od lat tzw. reform - zmieniono okoliczności użycia wielkiej litery i wyraz "policja" (i inne związane z władzą) faktycznie należy tak pisać. Wie ktoś coś na ten temat? Może ABCD? Pytam na poważnie.

autor: Bury, data nadania: 2008-03-30 14:21:15, suma postów tego autora: 5751

Cisza:

"Gdyby to samo przydarzyło się im na Białorusi"

Ba, sięgać Białorusi. Wystarczyłoby gdyby przydarzyło się to w czasach rządów "kaczofaszystów".

autor: Bury, data nadania: 2008-03-30 14:26:55, suma postów tego autora: 5751

Gdy

widze zapowiedzi tego koncertu w spr Bialorusi, to mnie krew zalewa. Ten cały mainstreem, "artyści z etosem", dziennikarze chcą "coś" zrobić dla Białorusi. Bo reżim i trzeba im wolny rynek wprowadzić. Dlaczego ta za przeproszeniem hołota artystów nie protestue przeciwko wojnom w Iraku i Afganistanie? Przeciwko tarczy albo zatrzymaniom działaczy? Otóż dlatego, że ma w d.. wszelkie idee i te całą Białoruś też. (No moze poza Zanussim):-)Tylko sie zareklamować chcą. A te sprawe w Słupsku trzeba nagłośnić

autor: Ewa G, data nadania: 2008-03-30 14:32:27, suma postów tego autora: 398

HWDP

Psy to psy, słuchaja tych co ich karmią. A jak ktoś wierzy w demokrację niech apeluje do sumień. ja w ten burdel nie wierzę i myślę, że prawne środki doprowadza tylko do sprytnej ściemy o pobitych i zelżonych psach. na agresję i kłamstwa strazników matrixa jest tylko jedna odpowiedź - agresywna kampania propagandowa - słowem akcja "HWDP - policji politycznej". Może jakieś koszulki dało by się wyprodukować.

autor: red spider 666, data nadania: 2008-03-30 15:45:39, suma postów tego autora: 1549

Przykra wiadomość dla Ciszewskiego i jego zuchów...

...perfidna Wyborka nie zechciała przemilczeć pałowania.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5069861.html

Na szczęście umieścili tę wiadomość dopiero dziś około 2pm, więc mieliście czas, żeby wykazać rewolucyjną czujność i potępić łobuzów. Historia wam tego nie zapomni.

autor: kilpikonna, data nadania: 2008-03-30 19:06:17, suma postów tego autora: 139

0,7-2,5 promila

działacze pokojowi po wykonaniu rytuałów walki o SPRAWĘ zasłużyli na relaks i rozpoczęli baleciki, mięso latało gesto na zmianę z petami, pawiami i kondomami, nic dziwnego, że sąsiedzi nie zdzierżyli i wezwali policję...

wyszło na to, że alkomat to sprawa polityczna, hehe...

autor: dr(e)s, data nadania: 2008-03-30 19:27:27, suma postów tego autora: 1539

Dresy

Oczywiście są w przeciwieństwie do zatrzymanych co sobota trzeźwe jak świnia. 0,7 promila to żaden wynik. Za kółkiem się nie siądzie, ale pijany to człowiek też nie jest. Poza tym u siebie w domu mam prawo mieć tyle promili ile chcę i policji nic do tego. Zakłócanie ciszy nocnej to nawet nie przestępstwo, a jedynie wykroczenie. W sobotni wieczór to raczej norma. U mnie w bloku regularnie ktoś zakłóca w nocy z sob na niedzielę ciszę nocną,(na kilkunastu piętrach zawsze gdzieś będzie huczna impreza (przyznaję, u mnie też się zdarzają)) więc gliny musiałyby chyba otworzyć na dole komisariat, aby interweniować w każdym przypadku.

autor: Cisza_, data nadania: 2008-03-31 09:15:10, suma postów tego autora: 2083

hehe..

...a w każdym przypadku kiedy imprezowicze hałasują, wywarza się im pewnie drzwi nad ranem i wrzuca gaz do środka ;P
Tak wygląda ich demokracja.

autor: Bialy, data nadania: 2008-03-31 11:07:31, suma postów tego autora: 30

...

akurat nie sposób się nie zgodzić z lewakami iż to zabawne że w zcasie jakiegos tam koncertu dla białorusi polska policja zachowała się IDENTYCZNIE jak białoruska...gaz..wywalanie drzwi itd bo młodziez imprezuje to tylko pretekst by zatraszać tych co nie zgadzają się z "linią" państwa...
na moje oko niczym to się od łukaszenki nie rózni

autor: Ramones, data nadania: 2008-04-01 12:04:11, suma postów tego autora: 595

Dodaj komentarz