Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Łódź: IV Kongres Młodych Socjalistów (akt.)

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

?

to Zandberg nie jest już we władzach?

autor: Parvus, data nadania: 2008-05-11 18:06:33, suma postów tego autora: 202

Kiedyś te kongresy

będą historyczne i będą wywoływały wielkie spory naukowe i ideologiczne, a Zakład Historii Młodych Socjalistów będzie zatrudniał setki osób i cenzurował każdą dyskusję na ich temat;)

autor: Tomek Sosnowski, data nadania: 2008-05-11 19:49:06, suma postów tego autora: 568

AZ nie jest we władzach

ale bynajmniej nie dlatego, że nie uzyskałby poparcia ze strony towarzyszy i towarzyszek z organizacji.

autor: Saahib, data nadania: 2008-05-11 19:52:47, suma postów tego autora: 83

Kiedyś,

kiedy pewien brzydki orzeł z jaskrawo-czerwonym dziobem będzie co najwyżej tłustym gołebiem, jednym z wielu, które biorą codziennie gówniany odwet na balkonie mojej sąsiadki.

Póki co, to jedyny kongres lewicowej, na którym pojawiły się media.

autor: Allal Dawidow, data nadania: 2008-05-11 23:22:36, suma postów tego autora: 33

Z cieakowości, jakie media były?

A poza tym to zauważyłem, że MS poszedł w ślady SLD i postanowił odmłodzić kierownictwo :-)

autor: Berdysznick, data nadania: 2008-05-12 01:07:28, suma postów tego autora: 247

Najlepsza była impreza!

Kongres jak kongres. Sekretarze piękni i młodzi, (niektórzy wiekiem, niektórzy młodzi jak Grzegorz Napieralski, ale zawsze). Pozdrowienia dla wszystkich uczestników ze szczególnym uwzględnieniem najliczniejszej delegacji najbardziej zaje.istego okręgu!

autor: Teutonic, data nadania: 2008-05-12 12:31:44, suma postów tego autora: 333

;)

>A poza tym to zauważyłem, że MS poszedł w ślady SLD i

>postanowił odmłodzić kierownictwo :-)

Skandal! MŁODZI Socjaliści stawiają na MŁODYCH! ;D

autor: Qpacz, data nadania: 2008-05-12 23:02:42, suma postów tego autora: 20

Dodaj komentarz