"muzeum PRL gdzie można było obejrzeć cuda techniki Polski Ludowej" - właśnie takich inicjatyw brakowało na lewicy!!!
impreza całkiem spoko, taki lewicowy odpust...hyjdla pewnie zaszalała jak trza! :):):)
Dajcie spokój z tym PRL. Ja się nie wdaję nawet w analizy tego systemu. Wiem tyle, że nie chcę powrotu do PRL ani nie czuję nostalgii z prostej przyczyny. W PRL jako samodzielny dorosły człowiek umarłbym z głodu. Kiedy widzę w sklepie kolejkę większą niż dwie osoby łącznie ze mną - uciekam. Wolę umrzeć niż stać w kolejkach. Na szczęście byłem dzieckiem, żywili mnie rodzice i żyję.
Synek mioł geburtstag i musiałach do stołu podawać!!! O bosh... jak ja dawno rakiji nie piłam
"TR" zapraszając gości z zagranicy, w tym wypadku osoby reprezentujące czeski ruch "Ne základnám" na pewno robi dobrą robotę. Ważne jest ukazywanie spojrzenia Czechów, innego niż te podawane w środkach masowego przekazu, na budowę elementów tarczy amerykańskiej tym bardziej że te media burżuazyjne starają się wmówić polskiemu społeczeństwu iż każdy obywatel Czech popiera budowę we własnym kraju amerykańskiego złomu.
uczestniczyło podobno kilka tysięcy osób.
Jak to się ma do ogólnej liczby czytelników Trybuny Robotniczej?
Pewnie uczestniczyli wszyscy czytelnicy.
i znajomymi