napieralski na dywanik! już, już, szybciutko, tłumaczyć mi się tutaj!
że stara się uczynić z SLD siłę przewodnią wszystkich lewicowo nastawionych organizacji. A inni powinni to wreszcie pojąć, że jeżeli tej sile się podporządkują, to będą coś naprawdę znaczyć. A ja ci pokażę - trzeba po prostu wyrzucić na śmietnik.
Ordynacja rozwiodła się z tym Rozbratem i nadal w jednym łóżku wspominają małżeństwo i planują wspólne wakacje, bo inni kochankowie zawiedli???
A może się nie rozwiedli ino w separacji się kotłują? Nie "rozumię"...
ale czy to nie ta sama Ordynacka co nie tak dawno krytkowala akcje SLD szumnie nazwana "zwrotem w lewo"?
"Stowarzyszenie "Ordynacka" zostało założone przez byłych działaczy głównie Socjalistyczny Związek Studentów Polskich i niektórych działaczy Zrzeszenie Studentów Polskich w maju 2001 roku."
Krytyka ze strony Ordynackiej "zwrotu w lewo" SLD jest karykaturą prawdziwej krytyki.
No ale i tak Ordynacką przebił bodajże Jan Lityński, twierdzą ze SLD obrało lewacki kurs.
Jak swój do swoich ciągnie.
Ochyda!
Tfu!!!
skręt w lewo, sld-lewica, sld-lewica parlamentarna, to wszystko jest już nudne. Co takiego w ostatnich kadencjach sld zrobiło naprawdę lewicowego? Sojusz Lewicy Demokratycznej to dobra nazwa lecz sama nazwa nic nie zrobi jeżeli ludzie majacy wpływ na kierunek działań partii z lewicowością są na bakier. Mają rację ci co mówią że siła lewicy jest w jedności, chociaż jestem zwolennikiem innego ugrupowania lewicowego to sld wcale a wca by mi nie przeszkadzało gdyby było faktycznie lewicowe a tak niejest. sld potrzebuje prawdziwą lewicę tylko przed wyborami i to jest smutne, więc moim zdanie zacietrzewienie ludzi złych poglądów w sld jast rak wielkie że nie do zmienienia. Mam wrażenie że od kilku lat naczelni działacze sld maja za zadanie swoimi działaniami całkowicie zniechęcić zwykłych ludzi do lewicy i jeżeli to się nie zmieni to marnie widze lewicę w kraju, który w swojej historii miał tyle zrywów lewicowych.
...SLD też o spółdzielczości??.......chyba pęknę ze śmiechu...
Pewnie, SLD bardzo lubi spoldzielczosc. Slyszalem ze zakladaja spoldzielnie mieszkaniowa "Zatoka Swin"