początek prawdziwego-autentycznego-radykalnego antyliberalnego frontu...:) andrew-renata-łyżwa teraz!
kto nie przyzna Lepperowi racji? kto weźmie w obronę posłów zajmujących się tym, co jeden powiedział o drugim a jedna o drugiej? Bo czyż to nie jest szczyt szczytów parlentaryzmu właśnie w warunkach, gdy państwo ma być niczym a właściciele środków producji wszystkim. Przecież jeżeli zajmują się sobą, to nie mają czasu zajmować się nimi i ludźmi, których wyzyskują. I o to chodzi. Ale Lepper tego nie rozumie. I robi problem ze spraw, które problemem nie są. Inaczej mówiąc: znalazł się jednak ktoś, kto mu racji nie przyznał.
...śpi, czy kombinuje jak się dostać do (koryta) sejmu?
co tam słychać w PPP? Wyrabiacie już normę wydawania 7 oświadczeń na tydzień? Czy szykujecie rewolucję razem z tym waszym bojowym działaczem z Podkarpacia, który w wyborach uzupełniających porwał za sobą tłumy?
co tam słychać w samoobronie? zbierasz już podpisy dla renaty, czy może trenujesz podpis za innych? co tam u łyżwy? kiedy planujecie "spontaniczną" blokadę?
nie, mój drogi, nic nie planuję, bo w przeciwieństwie do ciebie nie jestem narwanym łebkiem z silnym zapotrzebowaniem na wiarę w wodzów, zbawców, cudowne partie i rozwiązania. Moje umiarkowane poparcie dla Samoobrony jest chłodne, zdystansowane i obejmuje czynniki obiektywne, ty natomiast do PPP pałasz szczeniacką miłością, która żywi się mitami i bazuje na skrajnej naiwności.
wow! jak tyś się uchował, kiedy andrew był na salonach? :-) taki talent polityczny się marnuje!
PPP jest wporządku zawsze na nich głosuje a pozatym są bezkonkurencyjni na antyliberalnej lewicy
jak sukcesy w obalaniu systemu, odniesione przez front twoich mistrzów: Domosławski-Lizut-Orliński?
Jak ja lubię te niekończące się dyskusje na temat przewagi krupnioka nad kaszanką. Ludzie - przez takie bezsensowne spory lewica jest teraz tu gdzie jest - niestety na marginesie.
Czy wtedy nie było biedy i niedożywienia dzieci???? Fundnęli jakieś obiadki dzieciakom w szkołach i to wszystko- dalej bez śniadania, kolacji, a w weekendy szkoła zamknięta i nawet bez obiadu... Lepper tymaczasem upajał się swoim stołkiem wicepremiera i deklarował pełne poparcie dla Zyty Gilowskiej... Głosował przecież za obniżeniem podatków dla najbogatszych z 40% na 32% i za zniesieniem podatku spadkowego!
Luka co stracily biedne dzieci w wyniku zniesienia podatku spadkowego? Tylko konkrety prosze!