dzięki ci pseudolewico z SLD,za wazeliniarstwo i lizusostwo wobec usa
To nie Polska powinna płacić odszkodowanie, a politycy którzy wyrażą zgodę na tę bezsensowną amerykańską tarczę. Prezydent Kaczyński nie wyraził zgody na referendum, społeczeństwo nie wyraziło zgody na tarczę.
Ci co wyrażą zgodę na tę amerykańską bazę powinni stanąć przed sądem lub Trybunałem Stanu za działanie na szkodę Polski.
Ja nie wyraziłem zgody na zachciankę Buscha, nie popieram wpuszczenia obcej armii do Polski. Nie chcę płacić za decyzje PiSPOlityków z którymi się nie zgadzam, a z sondarzy wynika że większość Polaków ma podobne jak ja zdanie.
Józef Brzozowski Żory.
socjaliści nie protestowali przeciwko radzieckim rakietom na Kubie? jak dla mnie to analogiczna sytuacja
Jakie jeszcze argumenty trzeba podawać tym żałosnym fiutom aby zrezygnowali za tarczy pomyleńce gupie?
dopuszcza możliwość wylądowania samolotu LOT na Placu Czerwonym, oraz nie wyklucza porwania takowego i uderzenia nim w Kreml. Nie potrzeba rakiety, aby rozpętać trzecią wojnę światową.
konserwatywni-liberałowie,neoliberałowie,neokonserwatyści zrobili z polski osła trojańskiego USA.Imperium neoliberalne rosposciera swoje macki a polska gra role bezwolnego pionka
Chyba nie sądzicie że amerykańscy podatnicy i tak już gnębieni przez fiskus, będą płacić za szkody spowodowane przez rakiety wystrzeliwane w Polsce- kraju co do którego nie mają pewności w której części świata leży...
fiskus wszystkiemu winny-)))))
Ot logika prawactwa
ogłoszenie komercyjne-; zamienię grobowiec cztero-osobowy, na schron przeciwatomowy. Stado dziobatych też niech pomyśli o swoim losie.
AUTENTYCZNE. "Leonardo da Vinci powinien zasilić szeregi Włoskiej Partii Komunistycznej, a nie służyć papieżowi." Luigi Longo - ówczesny szef KPWłoch autentycznie rozpłakał się.
więc przyznajesz iż czerwoni to tacy barbarzyńcy jak Hunowie, pozwolisz jak sądzę abym cię cytował ?