Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

"El País": "Tusk obiecywał, że Polska nie podpiszę porozumienia z USA"

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

...

...plizz, trzymajcie jakiś poziom w komentarzach od redakcji. analizy w stylu kaczyński "Nie został prezydentem za poglądy, ale za wiarygodność.", to zwykły bełkot na miarę Dziennika.

autor: rote_fahne, data nadania: 2008-08-15 01:24:34, suma postów tego autora: 1805

Polska czuła się wtedy bardziej bezpieczna.

Zmieniło się.

autor: Potworniusz, data nadania: 2008-08-15 01:40:21, suma postów tego autora: 35

Cóż, czasami bełkoczę.

Komentarz jest osobistym poglądem współpracownika redakcji. Tutaj poziomu redakcyjnego nie należy się doszukiwać.

autor: Kisiel, data nadania: 2008-08-15 01:47:26, suma postów tego autora: 122

Hiszpanie

Hiszpanie mogliby dokładniej przypominać. Tusk nie obiecywał, ze wcale nie podpisze, ale że warunki mu się nie podobają. Teraz ponoć amerykanie zgodzili się na Polskie warunki i tym samym nastąpiła zgoda. Czy na prawdę tak trudno było Hiszpanom napisać prawdę?

autor: kwak, data nadania: 2008-08-15 05:40:13, suma postów tego autora: 1207

Co nagle to po diable

Ekspresowe tempo, a w telewizji mówili tylko o dwóch bateriach patriotów (96 rakiet), choć lepsze to niż 4 baterie przez 3 miesiące w roku (niestety rok ma 12 miesięcy, tego nie jest zmienić nawet prezydent Kaczyński).

autor: J.K, data nadania: 2008-08-15 19:12:34, suma postów tego autora: 948

"Amerykanie zgodzili się na polskie warunki"?

Mnie nikt nie pytał, nie stawiałem żadnych warunków, po prostu nie chcę mieć śmiercionośnej bronii, której użycie doprowadzi do zagłady świata.
Jestem wstrząśnięty i ...wystraszony. Nie chcę żadnych rakiet!

autor: Getzz, data nadania: 2008-08-16 01:09:31, suma postów tego autora: 3554

Dodaj komentarz