http://pl.youtube.com/watch?v=1QKgXyWlM-o
powyzszy film pokazuje ekmisję pani Jendy
to taka tania dziwka każdemu sie sprzeda byle dali dobre stanowiska
czyli akcja "Koniczynka" - faza II.
Brawo pikietujący - nie dawać spokoju łotrom.
za dobrą akcję
nie odpuszczajcie!!! nie można odpuścić takim gnojkom!
czy to prawda, że synowie tej eksmitowanej pani wożą się super wypasionymi brykami i imają się podejrzanych interesów a ich matkę wyeksmitowano nie z powodu zawziętości wójta, tylko przekrętu, którego dokonali. kupili oni to mieszkanie na przetargu, w którym startowali jako prywatna firma a potem nie zapłacili wylicytowanej kwoty. czy ktoś mógłby to wyjaśnić czytelnikom?
że jak znajdzie się ugrupowanie lewicowe, które potrafi robić sensowne akcje, to zawsze pojawi się anonimowy specjalista od gołosłownego szkalowania?
byłem widziałem, ale tych "super bryk" niewiedziałem. Poza tym tylko jeden syn matką się przejął, reszta to nawet nie wiadomo.
Zawsze możesz podzielić się z nami taką wiedzą, jeżeli jesteś tego pewien na 100%. Ja powiem tak: mam zaufanie do Kancelarii i Ikonowicza i jestem przekonany, że oni takie sprawy sprawdzają.
PSL jest jak zwykle żałosny.
Nawet jeśli tak jest jak mówisz, chociaż głęboko głęboko w to wątpię, to i tak władzy - zwłaszcza obecnej, superłajdackiej - nigdy nie należy odpuszczać. Dzisiaj bowiem wywalają ludzi z mieszkań, bo mają podstawę prawną, jutro będą to czynić bez żadnej podstawy, pojutrze będą do ludzi strzelać na ulicy. To jest logiczny ciąg. Jeśli dziś nie będziemy protestować przeciwko barbarzyństwu eksmisji komorniczych, czyli de facto tej współczesnej formy sprawowania nad ludźmi rzeczywistej władzy, to ONI wcześniej czy później posuną się o krok dalej. Prawdopodobnie tylko obawa przed czynnym oporem hamuje ICH przed tym.
to o czym pisałem opieram na tym, co mówią sąsiedzi pani Jendy. w 100% popieram blokowanie eksmisji, ale niestety czasem zdarza się, że jesteśmy wykorzystywani przez różnej maści cwaniaków. W przeszłości zablokowano co najmniej kilka eksmisji bardzo wątpliwych. Wielu też cwaniaków odesłano z kwitkiem (Byli tacy, którzy byli właścicielami kilku mieszkań :) Mam nadzieję, że tak nie jest w tym przypadku.
http://www.nwg.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4000
widziałem tych sąsiadów, rozmawiałem itp. Jakoś wszyscy popierali Jenda, tylko się bali wójta, tam są oni zastraszeni.
tych radnych jest jak najbardziej kłamliwe, bowiem owi synowie podczas eksmisji nie byli obecni, prócz jednego, który był wynoszony na krześle pogotowia.
A myślałem że to typowa goszystowska zadyma była...?
Czy to jest "goszystowska ruchawka" czy już jest pikietowanie:)
chyba masz kolego nosa. Niestety moje komentarze, w których napiszę prawdę o tej eksmisji nie ukazują się . DZIWNE?!