Seweryński... były Minister Edukacji, który jako pierwszy chciał komercjalizować studia. Jak się okazuje, nadal realizuje się anty-społecznie, ale na innym obszarze.
A Donald nadal na 1 miejscu w sondażach polacy do jednak tepy naród
Ciekawe czy Donald "Łowca Jeleni" Tusk będzie mógł znowu liczyć na głos "człowieka lewicy" Marka Borowskiego w najbliższych wyborach. I ciekawe, czy po raz wtóry Marek Borowski będzie zachęcał lewicowy elektorat do głosowania na liberała na łamach "Gazety Wyborczej".
Powiedziałem kiedyś że Wincenty Witos przewrócił sie na brzuch w grobie po tym co zrobiono z jego partią i wielkim dziełem ludu polskiego Po ostanim roku współrządzenia Pawlaka i jego podległych On biedny nie lezy lecz wiruje w grobie co za wstyd i hańba, proponuje stworzyć kodeks dla katolików niekatolików i trzeci tylko dla środowiska radia maryja ludu mój ludu cóżem ci uczynił tak powinien Pawlak i Fedak krzyczec po zjeździe.
Ludzie pracy najemnej nadal śpią.
A kwiat polskiego narodu nie ma nic do powiedzenia poza tym ze wobec kapitalizmu niema alternatywy i...nie należy narzekać bo jest w sumie "fajnie" i może sobie kupić...napój "odrdzewiający"...