Ciekawe czy staną przed sądem?
Bo gdyby tak nasi spuścili takie wpierdol jakiemuś Murzynowi i do tego amerykańczykowi???
To nasi wodzowie w ramach ekstradycji wysłali by ich do usa.
I ostatecznie pomogli, by poszli oni na krzesło elektryczne.
A tu proszę polskojęzyczne media nie puściły pary.
TVP również!?
Fajna ta Polasza?
Dla polaczków!
Co?!!!!
staną, Amerykanie na to nie POzwolą
Bycie w sojuszu z "bohaterską" US-Army wymaga poświęceń.
"Nie mogli jednak porozumieć się z taksówkarzem, który nie znał języka angielskiego, co wywołało w nich agresję"
Okupanci z lat 39-45 przynajmniej uczyli się języków okupowanych narodów, organizując kursy polskiego, czeskiego, rosyjskiego.
Nie wierzę, że Amerykanie pobili taksówkarza z powodu trudności językowych. Na pewno im powiedział: wy nam wiza no, ja was wiozę no. To ich tak wkurzyło, że przestali panować nad sobą. Tacy są delikatni.
Czy nie wiecie, że owi żołnierze byli Afroamerykanami? Stąd oczywisty wniosek: taksówkarz, zgodnie ze swoją wilczą naturą Polaka-katolika, pobił się sam. Zresztą to chyba oczywiste, że taksiarzowi, jako prywatnej inicjatywie, wierzyć nie należy z definicji.
Swoja droga, nie mozna wykluczyc ze trafili na typowego polskiego chama-cwaniaczka. Moze chcial ich wyrolowac, a moze rzeczywiscie byli czarni i uslyszeli jakies niewybredne komentarze ? Nie usprawiedliwiloby to pobicia jednego przez szesciu, ale poki okolicznosci nie zostana wyjasnione nie mozna z gory zakladac winy.
Wiedziałem, że na pewno znajdzie się ktoś na tyle poprawny, że jak się dowie o kolorze skóry amerykańskich żołnierzy to będzie szukał dla nich usprawiedliwienia. :)))
Dziś toster wygrywa Mao Tan Wen!
Wysłuchałem właśnie dzienniki TVP1, TVP2, TVN, TVN24, oraz ze trzy POLSZMATY.
I cisza! Ani mru-mru!!!!
Oto jak wygląda cenzura w podobno niezależnych mediach.
W wolnych krajach było by to nie do pomyślenia!!!
Usłyszeli od taksówkarza "co za czarnuchy", więc zajrzeli do podręcznego słowniczka polsko-angielskiego wulgaryzmów, który przypadkiem mieli ze sobą, przetłumaczyli sobie wyraz "czarnuch", następnie odmienili go przez liczbę mnogą i przypadki, po czym spłynęła na nich jasność.
uczcie sie angielskiego!
skarbie, przeczytaj jeszcze raz moj komentarz. Juz lepiej ?
Zgoda Prezydenta RP na bazę eksterytorialną ( a o innym statusie amerykanie nie chcą słyszeć!) będzie sprzeczna z Artykułem 126 pkt.2 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej.
Według mnie, emerytowanego górnika, wpuszczenie obcej armii do Polski bez zgody społeczeństwa wyrażonej w referendum jest działaniem na szkodę kraju.
Józef Brzozowski Żory.
O tym aby polska była Kubą za czasów Batisty,burdel i 51 stan
a o czym marzy czesc polskich lewakow? O Kubie? To ja na przyklad pieknie dziekuje... Promuj juz lepiej Wenezuele, Chavez pod wzgledem gospodarczym nie upadl przynajmniej jeszcze na glowe (i chodzi mi o system, a nie dochody i rope).
A jezeli chodzi o to pobicie- to wydajac wyroki po newsach medialnych zachowujecie sie jak poprzedni rzad i jego minister sprawiedliwosci... Moglo byc roznie, jezeli jechal ich po polsku od amerykanskich swin, a oni zrozumieli (bo sorry, ale przeklenstw wszyscy ucza sie w nowym kraju w pierwszej kolejnosci), albo chcial ich oszukac i dostal w twarz, to tragedii wielkiej chyba by nie bylo?
choc bedzie srednio zabawnie, jak sie okaze, ze rzeczywiscie pobili faceta dla zabawy i nic im nie zrobia:(
Wszyscy na tym forum wiedzą, czego chce każdy prawak.
Wejdźcie sobie na kilka prawicowych lub liberalnych forów (nie mówię o forach partyjnych przybudówek PiS i PO) i poczytajcie.
Niechęć do służalczości wobec jankesów jest nie mniejsza niż tutaj. Na takim www.konserwatyzm.pl to rusofilia (granicząca z śmiesznością) na całego od lat kilku.
No i chciałbym zwrócić uwagę, że początek zdecydowanie proamerykańskiej polityki to rządy lewicowego SLD (misja wojskowa w Iraku, Afganistanie). PiS tą politykę tylko bezmyślnie kontynuował. No może jeszcze "wzbogacił" o rusofobiczne akcenty.
Miałem okazję pare wywiadów z premierem i kilkoma byłymi ministrami SLD słuchać. Nadal zdecydowanie i bezkrytycznie bronią zaangażowania Polski na Bliskim Wschodzie.
W jednym wywiadzie to niemal ubawiłem się do łez. Na zarzut, że informacje o zaawansowanych pracach nad bronią biologiczną i chemiczną były nieprawdą, padła z ust jednego z lewicowych polityków odpowiedź: fakt broni nie znaleziono ale Saddam miał potencjał aby ją wyprodukować :-)
No potencjał, to pewnie ma grubo ponad połowa państw na tym globie. I co z tego.
A co ma wspólnego z jakąkolwiek lewicą - poza nazwą - SLD???
Pytanie szczególnie dotyczy władz partyjnych SLD.
Może i na bezmyślnej tłuszczy pobicia (gwałtów jeszcze nie było, ale są np. w Japonii) przemawiają do wyobraźni bardziej niż wyścig zbrojen. Jednak istotnym zagrożeniem o którym trzeba mówić jest ten wyścig. Amerykanie mogliby co roku losować 10 Polaków i tracić ich np. na placu zamkowym. Jest to nic w porównaniu z np. o 5% większym ryzykiem wojny światowej. Wystarczy policzyć wartości oczekiwane. Na tą prawdę przede wszytskim trzeba ludziom otworzyć oczy.