do filmów na google video, czy tak? To na czym tu polega zasługa internacjonalisty.pl?
...ze polskiej wersji "Revolution Will Not Be Televised" jak dotad w necie nie bylo.
ciekawy film, jest tam takich więcej, po linki zapraszamy na naszą stronę"? Hmmm?
jest odwiedzalność "Internacjonalisty"?
i od razu musi być news na lewica.pl?
do namolnej propagandy osiągnięć Polskiej Partii Pracy i Sierpnia 80, zdecydowanie nadreprezentowanych w njusach lewica.pl, teraz dołączyła propaganda prywatnego portaliku jednego z redaktorów lewica.pl. Tematem następnego njusa proponuję uczynić to, że któryś z redaktorów lewica.pl wyprowadził psa - z sukcesem, dodajmy, bo to jeszcze ważniejsze.
Na katolickim portalu? Porąbało niektórych...
.
"Moze na przyklad na tym ze polskiej wersji "Revolution Will Not Be Televised" jak dotad w necie nie bylo."
Słabą macie pamięć Towarzyszu. Jedna ze stron (swoją drogą jej banner pojawia się czasem na stronie głównej) udostępniająca "lewicowe" filmy umieściła go w polskiej wersji językowej blisko rok temu.
nie wiemy, jaka jest odwiedzalność internacjonalisty.
Maly offtop.
Chavez przylacza sie do nagonki skrajnej prawicy i IPN na Walese:
"Lech Wałęsa nie otrzymał prawa wjazdu do Wenezueli jako "persona non grata" - poinformowała z Caracas włoska agencja prasowa Ansa powołując się na tamtejsze stowarzyszenie obrońców praw człowieka."
Mnie odpowiedzialność "internacjonalisty" zwisa. Utyskiwacze też mi opadają wzdłuż tułowia. Natomiast z zainteresowaniem obejrzałam "Sicko" (jak wiesz, nie znam jankeskiego). Jutro obejrzę se zaś coś u "internacjonalisty", nawet jeśli wg ob. Al-Faceta i innych "zranionych" jestem piratką, albo i korsarką...
.
nie "odpowiedzialność", tylko "odwiedzalność".
Po preostu interesuje mnie, ile osób miesięcznie lub np. dziennie używa tego portalu.
Muszę bryle zmienić, na takie o mocy denek od butelek z "Dębowego"...
Dzisiaj ja ich odwiedziłam, jutro też wpadnę, więc na pewno się zwiększy!!! Ta "odwiedzalność"...
(*_*)
Się mi zdaje,że przez tą waszą pytalność o odwiedzalność chodzi wam tylko i wyłącznie o nabijanie komentowalności.(*_*)