Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

USA: Spekulacje co do składu gabinetu Obamy

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

No, we can't!

Wesley Clark - rzeźnik Belgradu, Larry Summers - bezwzględny i cyniczny a zarazem wyjątkowo bełkotliwy apostoł wolnego rynku, MFW i WTO. http://www.obywatel.org.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=90

"Change" jak jasny gwint.

autor: _Michal_, data nadania: 2008-11-13 02:54:10, suma postów tego autora: 4409

...

Ja wiem ze prawdziwemu lewakowi nie przystoi chocby zajaknac sie pozytywnie na temat Obamy, ale bede nieortodoksyjny i powiem tak: Jak chocby Guantanamo zamkna ( zgodnie z planami ) to bedzie to dla mnie wystarczajaca CHANGE, by nie zalowac ze 4 listopada trzymalem kciuki za Demokratow. A ze np. Chomskiego nie mianuja sekretarzem stanu, no coz, rzeczywiscie szkoda.

autor: Mao Tan Wen, data nadania: 2008-11-13 10:21:58, suma postów tego autora: 368

Guantanamo

Ewentualne zamkniecie obozu nie wynika z humanitaryzmu, tylko PR-u. Swój humanitaryzm Wesley Clark pokazał masakrując Serbów.

autor: _Michal_, data nadania: 2008-11-13 18:12:04, suma postów tego autora: 4409

Dodaj komentarz