jak wystąpienie Pan Barańskiego ma się do;
1. Komitetu Racja i Socjaliści
2. Szumnymi zapowiedziami Pana Roza na tym forum o samodzielnym starcie Racji
Jakoś ta ogromna część polskiego społeczeństwa nie głosuje masowo na lewicę nie SLDowską, chciejstwo czy brak dojścia do potencjalnego wyborcy
gdzie się podział tekst o Organizacji Lewicy Socjalistycznej (czy jakoś podobnie)?
1) OLS, dzień po powstaniu, rozpadła się na 14 frakcji, które wstąpiły do 14 różnych międzynarodówek, następnie założą 14 zwalczających się nawzajem portali internetowych i pójdą w 14 różnych pochodach na 1 maja.
2) Zadziałała redakcyjna cenzura.
pewnie tam, gdzie ta organizacja istnieje i działa, czyli - jak powiedziałby Parmenides - w "to medamos on".
tak nagle znikła ta wiadomość chyba się nie rozmyślili
Jeden z działaczy tej organizacji poprosił o zdjęcie tej informacji. Jak dla mnie to mało poważne, ale w związku z tym ukryliśmy news.
czy to znaczy, że ten ukryty news jest jeszcze gdzieś dostępny (jak na indymediach, gdzie istnieje specjalny dział "ukryte"), czy też w ogóle "wyparował"?
Zapytałem ponieważ zdążyłem jeszcze wczoraj zauważyć, że dyskusja rozwinęła się w wątki dotyczące różnych innych organizacji i podmiotów, ale już nie zdążyłem zabrać w niej głosu.
jeszcze na dobre nie ruszyli....a już zeszli do podziemia?
;)
faktycznie, to trochę niepoważne...
Albo się rozlecą albo przejda do SLD
Mam nadzije że nie przyjda do PPP
KPL ma STRASZNIE obciachowe logo. Najśmieszniejsze, że nie zdają sobie z tego sprawy. Elityzm + patriarchat = polska wizja odbudowy lewicy.
stylistyka jak z początku lat '90. Czcionka jak z odbijanego na powielaczu KOR-owskiego biuletynu. I jeszcze te dwa łapska, zapewne byłych działaczy ZSMP, w garniakach...na moje oko to Dyduch i Bożek z ROG-u.