Jedna zasada obojetnie w jakich warunkach pracujesz musisz robić do 65 mam nadzieje że SLD za to zapłaci i nie wejdzie do sejmu w najbliższej kadencji
Wysyłajcie faksy, maile i dzwońcie do tych palantów, niech wiedzą co lewica o nich myśli:
Sekretariat Klubu Poselskiego Lewica:
00-902 Warszawa, ul. Wiejska 4/6/8
Telefon (0-22) 694-22-26
Faks (0-22) 621-84-23
Poczta elektroniczna: kp-lewica@kluby.sejm.pl
ja mam PEWNOŚĆ w tym zakresie
Okazuje się bowiem, że wśród ludzi władzy lewicowe przekonania w kwestiach społeczno gospodarczych publicznie deklaruje jednoznacznie i wyraźnie tylko Prezydent RP. A moja nadzieja Napieralski niestety zwiądł i nie wiem dlaczego tak nagle i nieoczekiwanie.
Jest jakiś pozytyw.
Którego to roku Sejm rozpatrzył te ustawy. W zeszłym roku chyba nie.
lewicowymi przekonaniami. Reszta SLD została pozbawiona możliwości. Wojtuś Traktorzysta zatopił okręt pod nazwą SLD i w szalupie przykleił się do liniowca PO, krzycząc: -Płyniemy!
Bękarty po Bierucie. precz z rózową burżuazją
czy oprocz psychicznych ,sa jescze jacys uznajacy postkomune za lewice???
20 grudnia???
nie calkiem tak, jedynie zmniejszono swiadczenia co przy kolejnych rewaloryzacjach zostanie im oddane. aaa mialo byc po 1000 zl, a tu 1000 zl zostanie tylko odjete z 5 i wiecej tys zl...
Nareszcie doczekałem końca tego gnoju!!
Szkoda tylko, że za to zapłaci najciężej pracująca część narodu.
Oczywiście bawi mnie też sukces liberała Broniarza z ZNP. Myślę, że teraz nauczyciele wreszcie stracili złudzenia i oleją tych karierowiczów. I to raz na zawsze.
Acha bym zapomniał.
Mam też nadzieje , że Świat Pracy należycie zemści się na tych liberalnych pachołkach już w najbliższych wyborach, do unijnego parlamentu.
Ja w każdym bądź razie wszędzie, gdzie sie tylko da, będę wszystkich namawiał, by ich bezwzględnie olali.