Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

USA: Pierwsze posunięcia nowej administracji

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Ile będzie się różnił Obama od Busha?

Jeszcze nie wiemy. Ale z okazji odejścia Busha wklejam link do filmiku. Film szczególnie polecam pożytecznym idiotom, takim jak kwak, którzy 6 lat temu mocno wspierali wojnę z Irakiem w celu zapobieżenia "użycia broni masowego rażenia", nazywając przeciwników wojny "przyjaciółmi socjalisty Husajna".

Filmik jest czerwoną propagandą? Bynajmniej kwaku. To spojrzenie libertariańskie, bliskie również konserwatystom takim jak Ron Paul. Niech żyje Wolność, kwaku! Precz z pożytecznymi idiotami! ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=i323FO2mOJI&feature=channel_page

autor: Paweł Kończyk, data nadania: 2009-01-22 22:03:55, suma postów tego autora: 2157

Gdzie jest Al Kaida kwaku?

Gdzie jest Bin Laden - rzekomo najbardziej poszukiwany człowiek świata? Izrael potrafił wyśledzić i porwać Eichmana, który ukrywał się pod nowym życiem i nazwiskiem? A największa potęga militarna, opanowawszy Afganistan, współpracując z rządem Pakistanu, mając do dyspozycji najnowocześniejsze satelity, nie potrafi dorwać brodacza ukrywającego się gdzieś na pustyni?

A może chodzi o to, że War On Terror ma trwać wiecznie, bo tylko tak można zniszczyć opór w ludziach i skutecznie odebrać im wolność?

Pytacie czemu czepiam się czyichś wypowiedzi sprzed 6 lat. Bo ja jestem strasznie wredna kreatura, która wszystko pamięta.

autor: Paweł Kończyk, data nadania: 2009-01-22 22:17:20, suma postów tego autora: 2157

Dodaj komentarz