Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

ZKDP: "Polityka" wyraźnie na czele

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

czekam na dręczące wszystkich pytania:

gdzie jest ubeckie NIE?
gdzie sa Fakty i Mity?

autor: moskwa, data nadania: 2009-02-20 16:55:04, suma postów tego autora: 605

Na dole,

moskwo, na dole.

autor: ABCD, data nadania: 2009-02-21 09:08:37, suma postów tego autora: 20871

nizej

niz np."obywatel"?

autor: pazghul, data nadania: 2009-02-21 14:34:49, suma postów tego autora: 1489

pazghul,

miedzy tygodnikami a dwumiesięcznikami jest pewna różnica ale mniejsza nawet z tym. Czytałeś może ostatni numer Obywatela? I jakie wrażenia? Nt. Gwiazdy odpisałem Ci w tamtym wątku.

autor: _Michal_, data nadania: 2009-02-22 21:40:36, suma postów tego autora: 4409

pazghul c.d

ja w każdym razie polecam to pismo (mówię o "Obywatelu"). Należy oddzielić odloty części redakcji czy współpracowników od naprawdę dobrej roboty, jaką wykonują (sam nie pisałem jeszcze do "Obywatela").

autor: _Michal_, data nadania: 2009-02-22 21:43:52, suma postów tego autora: 4409

...

tzn. dotąd jeszcze nie pisałem. Aczkolwiek coraz bardziej się zastanawiam. Do tej pory byłem sympatykiem, ale w sumie dość chłodnym, natomiast ostatni numer naprawdę mnie powalił na plus a jednocześnie wiem, że takiej "mieszanki" nie ma gdzie szukać. Taka jedność w różnorodności - autorzy z różnych półek, a wychodzi z tego coś spójnego i o wyraźnym socjalno-populistycznym ostrzu. Np. blok o tarczy - 2 teksty z zupełnie różnych pozycji napisane, a w obu przypadkach wychodzi na sprzeciw wobec tarczy :-) Serio, naprawdę polecam!

autor: _Michal_, data nadania: 2009-02-22 22:05:26, suma postów tego autora: 4409

NIE oraz FiM

... Uprzejmie informuję, że ubeckie "NIE" oraz "Fakty i Mity" nie są kupowane, ponieważ ludzi na to nie stać , zaś wszelkie "goście niedzielne" , wytłaczane niczym papier toaletowy, MUSZĄ trafiać do czytelników, choćby nawet nie umieli czytać!

autor: Dracul, data nadania: 2009-02-24 21:33:37, suma postów tego autora: 341

Dodaj komentarz