OFE to banda złodzieji i pasożytów którzy żerują na biednych pracownikach którzy jak juz mają to szczęscie i dożyją emerytury to dostawają głodowe emerytury.
A czy ktoś może pamieta rok 1999?jak pojawiały się propagandowe reklamy funduszy emerytalnych w stylu wybierz nasz fundusz a na starość będziesz opływałw luksusie.
Fajny mi luksus pierwsza osoba(a właściwie ofiara reformy emerytalnej)dostała bodajże 23złote z tzw.2filara
Jeszcze nadejcie czas i nawet ślepi POjeby zlikwidują OFE to tylko kwestia czasu
Pełna zgoda. Ale POjeby raczej rzucą kolejne części naszej składki emerytalnej na żer biznesowi, czyli swoim mocodawcom, niż zlikwidują OFE.
POjeby nie będą w Polsce rządzić wiecznie nadejdzie moment że nawet propaganda telewizyjna im nie pomoże i przegrają i to z kretesem.
Jak partia która niechce ratować zakładów pracy w imie wolnego rynku i dokopuje pracownikom może dłużej rządzić?
Nawet spece od marketingu im nie pomogą jak ludzie się obrucą przeciwko nim.
To arogancka i najbardziej żałosna ekipa POjebów w Polsce niech się cieszą póki mogą bo ich koniec jest bliski.
7 czerwca się przekonamy ilu ludzi tak naprawde ich popiera i czy sądaże nieściemniają z tym że POjeby mają niby 50%poparcia?
Bawiłem się kiedyś w działalność gospodarczą i miałem m.in. pozyskiwanie klientów dla OFE (jako akwizytor jednego z nich). Wmówiono mi, że zawsze to będzie dobre bo "obok" i "równolegle" do ZUS..., czyli teoretycznie więcej dla klienta...
Oszukano mnie jako sprzedawcę (konkretna firma) i oszukano ludzi zawierzających tym obietnicom (polityka)...
"Zapomniano" wspomnieć, że kapitalistyczno-kanibalistyczne firmy mogą, chcą lub muszą przelewać więcej pieniędzy dla siebie niż lokować ich ku pożytkowi klientów!