Znów o połowę członków mniej... Biedna Łódż.
A zresztą nie gadaj. Napisałam dla Ciebie wiersz:
Ach!!! Piękne jest miasto Łódź!!!
Och!!! Wielkie jest miasto Łódź!!!
Eh!!! Sławne jest miasto Łódź!!!
Hmm... Gdzież gniewna łódzka młódź???
Nie dość, że grafomański, to jeszcze smutny, no nie FRychu?
Teraz te apostaty borowikowe na powrót połączą się z macierzą napieralską, przygarną banitę-młynarza PLowskiego De-stabilizującego i wszystko wróci do starego koryta w mieście Łódź, która popłynie ku Starej Przystani...
.
"Lewica" postkomunistyczna jest jednym wielkim WITZEM!!! No nie, FRychu???
(*_*)
Na strzeblu krajowym też niech się rozlecą
i ukłuwszy polskiego osła trojańskiego ostrogami, wymachując szabelką - hajda! popędzą na Strasburg!
.
czyli esel dup reaktywacja;-) ostatnio pod ta nazwa 45%, ciekawe ile teraz? do piÄ tki dobijÄ ? ktĂłra to juĹź roszada? sdpl, unia lewicy IIIRP, lid, jak pisaĹ klasyk "historia farsÄ wraca", a jak Ĺpiewali ciut późniejsi klasycy "to ci sami ludzie"
Zejdż ze mnie chociaż w dniu imienin.Brachol z szwagrem przywiezli mi troche pyrlandzkiego powietrza i sie inhaluje.(*_*)
nie mówi się "miasto Łódź", bo to glupio brzmi.
Łódź to Łódź, nie trzeba pogardliwie dodawać miasta:)
Może takie hasło będzie lepsze: "Śląsk, Łódź wspólna sprawa":)
Ja imienin nie obchodzę, to skąd miałam wiedzieć!!! Ale widać jakieś fluidy albo insze feromony kazały mi AKURAT w tym dniu wleźć na Ciebie!!! No to dziś złażę z Ciebie i składam Ci spóźnione, ale szczere życzenia!!! A ponieważ Twoje imię pochodzi z germańskiego i oznacza "ten, który jest POTĘŻNY i BOGATY", to jak żeś jeszcze bogaty i potężny nie jest, to BĄDŹ!!!
Kurde, moje imię tyż pochodzenia germańskiego, (Hadwig lub Hedwig) złożone z elementów "Hadu-" i "-wig", które OBA oznaczają "walka"! Idzie się załamać - OBA DWA "walkę" oznaczają!!! To mnie ino ringu można życzyć... no nie, misiu_RYSIU ty mój?
(*_*)
Psiakość, się człowiekowi zbierze na poezję, skrobnie potężną strofę i zaraz się gniewna młódź z MIASTA Łódź odzywa... (*_*)
Getzz!!! A czy ja MÓWIĘ miasto Łódź? Ja PISZĘ miasto Łódź! Tak mi licencja poetica podpowiedziała... i tak se urzędy życzą! Sprawdź se proszę na jakich świstkach, które od Prezydenta Kropiwnickiego otrzymujesz. Na zicher w nagłówku stoi jak wiosło w dulce: "Prezydent Miasta Łódź"!
Fajnie, że na to zwróciłeś uwagę, bo mnie strasznie zawsze śmieszy, kiedy otrzymuję coś z Urzędu Miasta i tam stoi jak byk: "Prezydent Miasta Siemianowice Śląskie"! Jakby Siemianowice były osadą, wioską, siołem, to by "stało" "wójt", no nie? I na pewno by ten "przysiółek" pominięto... A już te "Śląskie" w ogóle przy tych Siemianowicach pasują jak Donald na prezydenta. Przeca nie ma na całym świecie żadnych innych Siemianowic (sprawdzałam!), to po cholerę "śląskie"!?
A teraz będzie "biały" wiersz:
CUDNE jest MIASTO Łódź!!!
Cudniejsze niż MIASTO Siemianowice!!!
Cudniejsze nawet niż STOLICA Warszawa!!!
Bo w MIEŚCIE Łódź nie ma SdPl!!!
(*_*)
:-)))
Sie mówi "z miasta Łodzi",żeby nie słyszeć "zŁodzi":))W mieście Łodzi padło SdRP,ale rośnie w siłe i rozkwita Polska Lewica pod przewodnictwem Leszka M.Tak że spokojna Twoja rozczochrana!(*_*)A wogóle to jest mi byle jak,po 5-krotnie destylowanej.I nie pytaj bo to nieważne ilu ma członków tylko jakich!(*_*)
pięciokrotnie destylowaną, najlepszym antidotum jest wstąpienie do PL Leszka Co To Nie Wie Jak Skończyć!!! Na pewno przyjmą Cię z otwartymi ręcami. Bo ino tacy nie widzą, gdzie wdepli!!!
(*_*)