Zawsze idźcie za posłem Iwińskim! Jak odaliski! Nigdy obok posła ani przed posłem!
No chyba, że chcecie być po kuprze macane albo głaskane...
(*_*)
bezideowy eseldowski biurokrata, wyliniały już dość mocno lew salonowy.
lewica.pl zmienia się w prawica.pl
Kto wprowadził Polskę do NATO i wiakim celu ? Dlaczego Polacy mają budować imperializm U$A ? Teraz Wojsko Polskie się wykrwawia za tych Profesorów z PZPR !
mialem okazje posluchac go w iraku.biedny nie wiedzial ze znam polski :))
Może i lubieżny ( bo podobno tłumaczkę dotknął, gdzie nie powinien) - ale jaki kompetentny w sprawach międzynarodowych.
teraz będą kompetentnie w rzyć klepane przez pana psora!
(*_*)
Jak by mnie taki wyliniały satyr pomacał zaraz bym w pysk dała. No chyba, że dolmeczerka mowy gestów nie zna... albo dawno macana nie była? Ale na miły bosh! Nie w świetle kamer i fleszy!!!
(*_*)
Właśnie się zastanawiam, czy dostałby w pysk za to że taki wyleniały czy, że wszyscy to widzieli.
Ale zgadzam się z Panią - piękne to nie było, ale też nie całkowicie jednoznacznie lubieżne.
chcesz bronić Iwińskiego? Niech się po swojej poklepie, a nie cudzej.
Dla mnie pan psor jest wyliniały, wyleniały jest mój ślubny. Na czym polega różnica, tłumaczyć Ci nie będę, bo tu młodzież zagląda. Nie chcę zgorszenia siać...
(*_*)
ze w tym okręgu to z ramienia SLD wystąpi na 1 miejscu kandydat Podlasia XXI wieku.
Nie za bardzo bronię prof.Iwinskiego, bo jak na profesora,
zachował się marnie.
Ale widzę okoliczności łagodzące - bez wątpienia wielka wiedza o stosunkach międzynarodowych , późniejsza
skrucha i brak podobnych ekscesów później.
że ta Polska zwłaszcza na tych Mazurach wygląda tak jak po rządach doświadczonych parlamentarzystów wyglądac powinna. No cóz sprawdzili się w kraju, niech rozwijają się dalej. Toż to przecierzż sam miód popłynie tam zaraz bo i doświadczeń przybędzie...Starszny oszołom z Wojtusia co jest katolikiem jak sam podkreslał.